Mit jelent,ha a kiszemeltemmel álmodok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már nem először,vele álmodok. Magyon tetszik nekem,ha látom le se veszem róla a szemem. Ha valaki tud segíteni,megköszönném. És azt még hozzátenném,hogy olyan,mintha már összejöttünk volna az álomban.2020. nov. 22. 08:41
A kérdező szavazást indított:
Nekem már volt(F)
Nekem még nem volt(L)
Nekem már volt(L)
Nekem még nem volt(F)
15 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy 14/F
2020. nov. 22. 08:41
2/9 anonim válasza:
Semmit, komolyan nem jelent semmit. Annyit hogy nagyon szereted de semmi mast
3/9 Angel3000 válasza:
Szia! Lehetsèges, Hogy Meg is fog ez az álom valosulni a kôzeljôvôben! De Kellene is tenned Valamit, Hogy igy legyen! A lány a kôzeledben lakik?
4/9 anonim válasza:
Ha nem teszel semmit, csak sóvárogni fogsz és nem is lesz semmi.
5/9 anonim válasza:
Bármennyire is fáj, semmi jelentősége. Szerelmes vagy, tetszik a lány, és ebből adódóan hiányzik a jelenléte, ezért álmodsz vele. Az ilyenek, hogy ha vele álmodsz az azt jelenti, hogy ő is rád gondolt lefekvés előtt, az hülyeség. Menj és tegyél érte, mert ez így sovány vigasz, hogy vele álmodtál.
6/9 anonim válasza:
Dede, igen is van jelentősége , én hivatásos fejtőként ezzel foglalkozok, így látom a tényállásból, hogy ez a fiú egy szélhámos, akire hiába vágyakozol sose leszel elég jó neki, jobb ha arra a fiúra öszpontosítasz aki már jó ideje figyel téged , csak nem veszed észre pedig ha a felhőkből lenézünk sok apróságot megláthatunk, így kell neked is tenned.
7/9 anonim válasza:
Utolsó, milyen iskolád van, vagy ezt hol tanítják? :D
8/9 anonim válasza:
családról-családra, apáról fiúra stb száll át az a tudásanyag amit a családunk felhalmozott hosszú időn óta, nem mindig egyetemen tanulja a legfontosabb dolgokat az ember !
9/9 anonim válasza:
Egyszerűen azt jelenti, hogy tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!