Ha többször álmodok az egyik tanárommal az mit jelent?
Figyelt kérdés
Egyik álmomban vízparton cigiztünk. Máskor meg azt álmodtam, hogy fakton valami személyes problémájáról beszél, és elsírja magát. A mai álmomban csak szimplán feltűnt. Van ennek valami jelentése? Nem vagyok jártas az ezotériában, ne nevessetek ki kérlek...2020. nov. 17. 08:49
2/7 anonim válasza:
Jó szándékú nevelőként óva int egy meggondolatlan lépéstől.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 ezt hogy érted? Bocsánat, tényleg zokni vagyok ezekhez.
2020. nov. 22. 12:32
4/7 anonim válasza:
Fokozottan figyelned kell arra, hogy nehogy valami kellemetlen vagy rossz dolgot csinálj.
5/7 anonim válasza:
Dicséritek egymás képességeit(vízparton), de mégis nehezen jöttök ki egymással(cigiztünk).
Máskor meg hogy több órára lenne szükség(fakton), hogy azt a tudást át tudja adni, amit szeretne(valami személyes problémájáról beszél), és ennek így nincs értelme(elsírja magát).
Többször eszedbe jut(szimplán feltűnt).
6/7 A kérdező kommentje:
#5 a második pontoddal nem értek egyet. :D nagyon is jól kijövünk kedvenc tanárom, és néha úgy tekintek rá, mint második anyukámra. Sokat beszélgetünk. Néha ő is megosztja problémáit.
2020. nov. 25. 22:42
7/7 anonim válasza:
Az hogy cigiztünk az leginkább a ködösítésre vonatkozik. Mert bizonytalanok vagytok azért, hogy a másik meggondolatlanul felrúghatja ezt a meghitt viszonyt, ami köztetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!