Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtők, mit jelent ez az...

Álomfejtők, mit jelent ez az álom? Két homoszexuális férfival sétáltam este egy városi utcán. Egyikük egy földtúrásban ragyogó érmét talált.

Figyelt kérdés

Úgy emlékszem, hogy az érmén először a 30-as szám szerepelt, majd próbáltam jobban megnézni és egy angyal körvonalait láttam. Azután észrevettem, hogy egy még nagyobb angyal áll a másik mögött.

Az érme ragyogó állapotban volt, sehol egy apró karc. Tökéletes volt, mint ami most jött ki a verdéből.

Volt még más ábra is az érmén, de azokra sajnos nem emlékszem, viszont azt tudom, hogy azt mondtam, hogy: "Ezek nagyon jó szimbólumok!"

Volt még sok minden az álomban, de nagyon hosszú lenne leírni és nem biztos, hogy elolvasnátok. ;)

2020. nov. 13. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És mikor lehajolt érte mi történt azt mond már el ??
2020. nov. 13. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Semmit
2020. nov. 13. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Ennek csak annyi, hogy a memória foszlányok szinte véletlenül rendeződtek össze, feltehetően az egyes elemek valamilyen formában foglalkoztattak az elmúlt napokban.
2020. nov. 13. 11:57
 4/5 anonim válasza:
37%
Azt, hogy megfog téged erőszakolni egy vakond.
2020. nov. 13. 15:50
 5/5 A kérdező kommentje:

#1. Akkor az történt, hogy felvette az érmét.

#3. Semmi ilyesmi nem foglalkoztatott engem az elmúlt napokban, sőt, elmúlt hónapokban, de még csak az elmúlt években sem.

#4. Ez borzasztó.

2020. nov. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!