Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent, többi lent?

Ez mit jelent, többi lent?

Figyelt kérdés
Az mit jelent ha megmentettem egy farkast az álmomban? És volt egy másik is ahol az ehyik osztálytársam félmeztelenül volt az osztály előtt, előtte meg én voltam félmeztelen. Még volt az is hogy csoportokra osztottak minket és én az "áfonya" csoportba kerültem, mondtam osztálytársamnak hogy írjon be a csoportba és azt mondta hogy idegesítő vagyok. Ezeknek van valami jelentésük? Ez az egész nem egy álomba történt, többször is feljeltem az éjjel. Köszi előre is

2020. okt. 31. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

1. A farkas a kedvenc álatod

2. Hülye vagy

3. Köcsögök az osztálytársaid.

Üdv: 404 Error

2020. okt. 31. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Az első válaszadó mit keres az ezotéria rovatban?....csak kérdezem.
2020. okt. 31. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Sokmindent leírtál egyszerre és így nincs az egésznek értelme. Ha tényleg kíváncsi vagy hogy mit is jelentenek az álmaid, akkor kezd el jegyzetelni felkelés után, amennyiben emlékszel rájuk hogy egy pontosabb képet kaphass.
2020. okt. 31. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Az állatok az álmokban szimbolitással bírnak, nem kedvenc állat stb(eleve a farkas nem a kedvencem) a félmeztelenség az titkolódzás, valamit szégyenl az illető. Itt az a kérdés mit. Az áfonyát viszont én sem tudom. Nem értem miért válaszolsz baromságot amikor fogalmad sincs az egészről.. Lepontoztalak.
2020. okt. 31. 16:26
 5/10 Lil_Peep_Fan válasza:

Farkas. Rövidülnek a napok. Farkassal játszani: ellenségeid szaporodnak. Farkast látni: jó barátot jegyez. Farkastej: eltévedés. Farkastanya: hamisság. Farkasszőr: oltalom. Farkasfog: gyermeknek jó, asszonynak: gyermekáldás, öregnek: gonosz. Farkasalma: bánat. Farkasszínű ember: esős időjárás. Farkastorok: gonosz. Farkas, amely erdőszélen jár: öregasszonynak halált jegyez, fiatal nőnek titkos utat. Éneklő farkas: veszedelem. Öreg farkas: szegénység.

Szűz havában: farkas nehéz esztendőt jegyez.

Gvadányi Márton szerint: farkas, ha megszólít és elkísér utadon: gonosz; asszonynak változás jegye.

Farkassal aludni: szép idő. (1833.)

Farkas az ablak alatt: tűz. Farkas a küszöbön: betegnek igen jó. Farkaskutya: játék. (1855.)

Farkasokról nekem

enyit irt a könyv

2020. nov. 3. 22:51
 6/10 Lil_Peep_Fan válasza:

)

Áfonyát enni. Lakodalomba hívnak.

Az 1755-i álmoskönyv szerint: boros fővel ne ülj szánkóra esti időben, mert álmodban lecsúszol a szánkóról.

Jegyzeteim szerint: áfonyával akkor is álmodunk, ha régen látott, de nem ismert nő ismeretsége közeleg

Áfonya evésre írja 😅

2020. nov. 3. 22:55
 7/10 Lil_Peep_Fan válasza:

Mezítelenül látni magunkat: nagyon jó.

Mezítelen férfival találkozni az országúton: félelmetes; a házban kacérság. Mezítelen asszony, aki volna

idegen: búbánat, ha ismerősünk: némi szerencse. (Kerner.)

Valakit mezítelenül látni: nekünk nagy gond, az illetőnek szerencse. (R. M.)

A különös álmokban: idegen városban tartózkodni, ahol mezítelen emberek járnának az utcákon és a város kapui körül: jegyzi egy eltévelyedésünket, amelynek megadjuk az árát. Mezítelen leány: szép idő. Mezítelen gyermek: kis betegség. Mezítelenek bálján táncolni: mutat kiábrándulást egy szerelmünkből. Mezítelen öregember, aki belénk kapaszkodna: jegyzi betegségünket, amelyet legyőzünk. Mezítelen kép, amely fejünkre zuhanna: óvatosságra int egy asszonyi kelepcétől

Félmeztelenségre nem irt semmit...enyit tudtam segiteni sajnos nem vagyok álomfejtö ez meg egy Online Könyv egy Occult csoportból szereztem anno

2020. nov. 3. 23:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. nov. 7. 06:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Jót tettél egy ellenségeddel(megmentettem egy farkast). Egyik osztálytársad nyíltan beszél az érzéseiről(félmeztelenül volt) az osztály előtt előtte meg te voltál ilyen(félmeztelen). Az osztályban csoportosulások vannak(osztottak minket) és álmodozó, különc vagy("áfonya" csoportba kerültem), mondtam osztálytársamnak hogy vegyen be a csoportjukba és azt mondta hogy idegesítő vagyok.
2020. nov. 11. 21:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. nov. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!