Mi válthat ki ilyen erős félelmet ?
Figyelt kérdés
Sose voltam félős srác,régen egyedül sétáltam este az erdőben stb.Ennek ellenére tegnap este nagyon erős és fura félelem érzés kapott el,olyan szinten hogy sötétben nem is tudtam elaludni.Az egész egy egyszerű "nem vagyok egyedül " érzéssel kezdődött,de ez még annyira hidegen hagyott,az összes ajtót becsuktam ettől valamennyire úgy meg is nyugodtam.Az az igazi rémület akkor kezdődött amikor lefeküdtem aludni.Az első amit éreztem és felkeltem rá, hogy valaki áll a ház előtt.Ki és néztem de milyen meglepő nem volt ott senki,utána vissza feküdtem.Már majdnem elaludtam,amikor női suttogásra ébredtem itt kezdtem el egyre jobban félni,itt már ténylegesen úgy éreztem hogy nem vagyok egyedül,valamiért attól is féltem hogy ez után hogy csörögni fog a telefon,persze nem csörgött.Felkapcsoltam a lámpát,de mindig amikor elaludtam suttogásra ébredtem,már olyan szinten kellemetlenül éreztem magam hogy a lakásban az összes lámpát felkapcsoltam,megnyugodtam és olyan hajnali 1 felé sikerült elaludnom de így is majdnem 15 percenként felébredtem.Reggel arra ébredtem hogy az egyik szóba ajtaja nyitva volt,és amikor aludtam álmodtam is olyat hogy sétálok,lehet alva jártam nem tudom.Nem tudom mi hozta ki ezt belőlem,sose voltam félős,horrort nem néztem.Ami picit ront a hangulatomon az az hogy 1 hónapja mentünk szét a barátnőmmel,de negatív életesemény is csak ez az 1 volt az elmúlt időszakban.2020. okt. 25. 15:27
1/3 anonim válasza:
Egy olyan lélek kóborolt nálad aki nem a te hozzatartozod. Meghalt mar abban a hazba valaki? Vagy jartal temetőben esetleg foglalkoztal valami okkult dologgal? MertAkkor könnyen rad ragadhatott valami
2/3 A kérdező kommentje:
Ahol a házunk van ott régen harckocsi gyakorlópálya volt,egy ház van az utca végén,ahol viszont a tulaj öngyilkos lett,de az nem nő hanem férfi volt.
2020. okt. 25. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!