Álmomban meghalt egy idős néni..Mit jelenthet?
Álmomban egy idős néni előttem esett össze és fel kaptam a kezembe és kiabáltam, hogy hívjanak mentőt.. Aztán jött egy mentős autó és ki szállt belőle egy férfi és át nyújtottam neki a nénit..Mikor nyújtottam át rám nézett és fekete volt a szeme és azonnal felébredtem..ez kb hajnal 2-3 óra között lehetett..egyébként hozzá tenném, hogy többször is elő fordult velem ,hogy 2-3 óra között csak úgy szimplán felkeltem..
Ui: bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett, köszönöm, hogy elolvastad!
Azt próbáljátok megérteni, hogy az álom nem egy univerzális szimbólumrendszer, hanem az agyunk, a memóriánk játéka, ahogy előttem is írták. Ébren is ugyanúgy eszedbe jut minden furcsaság, csak nem gondolod végig, mert annyi inger ér, ami eltereli a figyelmedet.
De ha pl. megnézel egy erőszakos filmet este, ami megvisel, sokkal nagyobb eséllyel fogsz valami hasonlót álmodni. És akkor az még nem fogja azt jelenteni, amit az "álmoskönyvek" írnak.
Egy kis fejlemény az álommal kapcsolatosan!:D
Az álmomra rá két hét után valóságban is megtörtént az álmom! Ugyanis a munka helyemen össze esett pont előttem egy néni, bár nem lett fekete a szeme meg semmi ilyesmi, de azért elég érdekes és furcsa volt, hogy ez valóságbam is megtörtént! Ui:a néni jól van, nem lett baja!😄
Ugyanaz a néni volt, vagy kábé ugyanúgy nézett ki, mint az álmodban?
Lehet,hgoy akkor azt akarta üzenni az álom,hogy ne félj a haláltól.
Meg még az amúgy sem a vég; de amúgy tökre örülök tehát, hiogy jól van a néni. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!