Miért álmodok más pasival, ha van barátom?
Figyelt kérdés
Már 1 éve együtt vagyunk de néha azt álmodom, hogy más fiúkkal flörtölök (olyan, aki régen bejött, de sose volt köztünk semmi és olyan is, aki vadidegen) meg hogy már más fiú ismerősömmel vagyok együtt. Ezek az álmok közben általában már nem vagyunk együtt a barátommal, de egyfolytában csak ő jár a fejemben és nagyon hiányzik hiába, hogy az “új” pasimmal vagyok már, a barátomat keresem benne. Nagyon szeretem a barátomat és soha eszembe se jutna megcsalni őt.2020. okt. 8. 20:39
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt a lehetőséget kizárnám
2020. okt. 8. 21:14
3/6 anonim válasza:
Talán csak valami újra vágysz. Nem úgy értem, hogy le szeretnéd cserélni a barátodat, de lehet hogy egy olyan érzésed van, hogy leragadtál...sosem csináltok a barátoddal semmi spontánt,semmi újat, mindig csak a megszokottság.
Szerintem ez hiányzik neked.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Köszönöm!
2020. okt. 8. 21:59
5/6 anonim válasza:
Velem is ugyanez van. Pedig imádom a barátomat.
De sokszor meg azt álmodom, hogy megcsal. Nálad nincs ilyen?
6/6 A kérdező kommentje:
Arról, hogy megcsal még nem álmodtam. Vagyis nem emlékszek rá
2020. okt. 9. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!