Miért történik ez velem álmomba? Nagyon különös.
Volt egy idő, hogy folyton azt álmodtam, hogy le zuhanok egy magas helyeről, és amikor épp meghalnék, akkor valahogyan kitudok 'lépni' az álmomból...
Mostanába meg mindíg azt álmodom, hogy lövöldöznek össze vissza, és amikor pont felém jön a golyó, akkor mint a számítógép billentyűzetén, ott van felül, hogy ESC, meg 'nyomom' és felébredek...
Tudom, hogy hülyén hangzik.. De ha nem 'nyomom' meg álmomba az ESC akkor meghalnék..
De miért van ott álmomba aza 'kilépés gomb'? És utána hogy,hogy rögtön felébredek???...
Nem úgy kell elképzelni, hoy álmomban ottvan egy billentyűzet. Hanem csak képzeletben.. De nem igazán tudom, hogy fogalmazzam meg :S
Szia, nekem ez az álomsorozat azt jelenti, hogy van az életedben egy olyan szituáció, amit veszélyesnek élsz meg, lehet, hogy csak azért, mert nem tudsz vele mit kezdeni... vagy azért, mert nem a kezedben vagy az ügy lerendezésének lehetősége, egyszerűen csak más emberek "küzdelmeinek" szemtanúja vagy. Mivel nem tudsz a helyzettel mit kezdeni, ezért elmenekülsz előle. Sokszor álmunkban próbáljuk meg feloldani a napközben keletkezett feszültségeket.
Legalábbis nekem ez ugrott be arról, ahogy soraid olvastam.
Továbbá az, hogy erős életösztönöd van.
Szia, nekem ez az álomsorozat azt jelenti, hogy van az életedben egy olyan szituáció, amit veszélyesnek élsz meg, lehet, hogy csak azért, mert nem tudsz vele mit kezdeni... vagy azért, mert nem a kezedben vagy az ügy lerendezésének lehetősége, egyszerűen csak más emberek "küzdelmeinek" szemtanúja vagy. Mivel nem tudsz a helyzettel mit kezdeni, ezért elmenekülsz előle. Sokszor álmunkban próbáljuk meg feloldani a napközben keletkezett feszültségeket.
Legalábbis nekem ez ugrott be arról, ahogy soraid olvastam.
Továbbá az, hogy erős életösztönöd van. Egyébként, ha álmunkban egy pontra hosszasan rögzítjuk a tekintetünket, (megáll a szemmozgás) azonnal felébredünk.
De 'félek' úgymond a haláltól, és nem merem megteni, hogy nem nyomom meg a gombot :S... Vagyis félek, hogy mi fog törétenni.
Szoktam olyanokat is álmodni, hogy betörnek stb, és amikor pont megölnének, akkor felkelek (magamtól)!
Kajak legközelebb ne nyomd meg a gombot, szerintem nem fog semmi történni, max rájössz, hogy nem kell ettől félned.
Amúgy meg, ha meghalsz álmodban, akkor mi van? Ez csak egy álom. Ne parázz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!