Mit jelenthet ez az álom? :S
az volt hogy az egyik fiú barátommal(aki kicsit tetszik)msneztem és azt írta hogy kár hogy ilyen csúnya vagyok mert tök jó fej vagyok de így nem tud belém szeretni:S aztán meg hogy a legjobb barátnőmmel elmentünk az orbán viktorékhoz de aztán a legjobbarátnőm már nem volt ott és 2 ismerős lánnyal ültünk a kanapéjukon és hazajött az orbán viktor gyereke és az egyik lány tudta hogy nekem tetszik(az álomban persze, amúgy nem ismerem) de direkt kacérkodott vele:(:( aztán meg az árkádba voltunk és bementem vmi wc-be és néztem magam a tükörbe és bejött valami cigánygyerek és azt mondta hogy ne nézzem magam mert szörnyen ronda vagyok:'(
amúgy lehet hogy az az alapja, hogy elég önbizalomhiányos voltam. de mostanában már elfogadtam magamat olyannak amilyen vagyok, és van pár fiú is aki udvarol szóval nem tudom:S segítsetek légyszi....mi van ha ennek az egésznek az az alapja hogy tényleg nagyon ronda vagyok?:S
nagyon remélem :)
köszönöm szépen, hogy válaszoltál :) rengeteget segítettél :) puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!