Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmom mit jelent?

Az álmom mit jelent?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 napban kezdtem el álmodni valóságszerűen. Mindegyik álmomban volt egy fiú, akinek az arcát sosem láttam, de a haja színét igen. Ahogy én "láttam" nagyon szerettük egymást. Még saját magamat is láttam vele egy TÜKÖRBEN,mosolyogtunk, szeretetteljes pillantások is voltak. A következőben, már egy kisbabával voltam, viszont a szüleim ágyára tettem le, és itt már megszakadt, ugyanis felébredtem. Most leszek másodéves a gimiben, és a sulimhoz hasonló épületben is láttam már, persze az álmomban.

Az álmaim nem folytatódlagosak, így nem tudom össze rakni a képet. Ezért kérek tőletek segítséget!

2020. aug. 30. 21:40
 1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább a jövővel kapcsolatos álmod volt
2020. aug. 30. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Szükséged van egy fiúra, akivel szeretitek egymást, akinek nem fontos a személyisége(arcát sosem láttam), de a céljai fontosak(haja színét igen). Ezt mások is látják rajtad(magamat is láttam vele egy tükörben). Mindenkire mosolyogsz és megbámulod(szeretetteljes pillantások), amit cikinek érzel.

Sikerült összejönnöd valakivel(egy kisbabával voltam), de nem tetszik neked, csak a szüleidnek(szüleim ágyára tettem le).

2020. szept. 3. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!