Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tartsam be vajon az álombéli...

Tartsam be vajon az álombéli fogadalmamat?

Figyelt kérdés

Te betartanád az álombéli fogadalmadat? (Ez volt az eredeti kérdés, csak nem engedte kitenni)

Lényeg, hogy nagyon hiányzik az életemből egy bizonyos, anyagi természetű dolog, ami régen megvolt, de sajnos egy anyagi mélyrepülés "kivette a kezemből". Azóta is napról napra, óráról órára, percről percre szinte csak az foglalkoztat, hogy miképpen valósíthatnám meg újra.

Namost mára virradó éjjel azt álmodtam, hogy megvolt, hogy birtokoltam azt a dolgot, de egy szép napon nem találtam, mintha ellopták volna. És ekkor jött a gondolat (ez még mindig az álmomban), hogy egy bizonyos, rendszeresen végzett, számomra szükségszerű dolgot nem teszek már idén, akkor a kedvenc birtokolmányom elő fog kerülni. És megfogadtam, láss csodát, meg is lett a dolog.

Igenám, csak aztán felébredtem és konstatáltam, hogy az egész csak álom volt és az a dolog ugyanúgy nincs meg, mint ahogy eddig sem volt.

És jött bennem egy ilyen zavart helyzet, hogy ennek ellenére tartsam-e be a fogadalmamat, hátha ez segítene bevonzani ezt a dolgot, vagy hagyjam a csudába, hisz mivel nincs meg így a való életben, így a fogadalom is érvénytelen.

2020. aug. 27. 08:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez szintiszta matek, maradjunk a Rolexnél a példa kedvéért a kérdés az ha egy évig mondjuk nem jársz edzőterembe (szinten példa) az tényleg hozzásegít-e a valóságban is, hogy újra rolexed legyen?

-a bérlet árait haösszeadod összejön az ára?

-az edzésbe fektetett időt olyan tevékenységbe fektetnéd, amiből lesz annyi bevételed (várhatóan) hogy vegyél egy rolexet?

2020. aug. 27. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Más vonatkoztatásban sosem tettem, megszívtam dolgokat is miatta. Szerintem az álmokra ezért érdemes hallgatni.
2020. aug. 27. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát,én azt gondolom, egy próbát megérhet mindenképp. Már csak az a kérdés, mennyi időt adsz ahhoz, hogy a fogadalom megtegye hatását?
2020. aug. 28. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

En ugy gondolom az èlet nem olyan hogy le kell vmit tenni az asztalra es mint egy megerdemelt jutalom megkapod amire vàgytàl.lasd pl aki mehkap mindent ugy hogy a kisujjat sem tette keresztbe masnak meg akkor sem lesz meg ha vegigdolgozza az életét.

Egy pozitivumhoz NEM szükseges egy hatternegativum egy lemondas aldozat.

A vonzas tv-e szerint is, csak hinni kell benne hogy megvan es a tied csak még nincs nàlad.

A negativ gondolatok felelmek aldozat martirkodas szenvedes azok negativat is hoznak.

Amugy is van egy olyan mondas is hogy a penz is odamegy ahol van.

2020. aug. 28. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!