Veletek történt már ilyen?
A barátom nyaralni van..ezért néha rosszakra gondolok főleg így hogy ezekben a napokban elég furcsán viselkedett velem..:)de a lényeg hogy ma éjszaka aztálmodtam hogy megcsalt és rájuk nyitottam a csaj meg nekem esett..és megkarmolta a kezem..csakhogy ahogy felkeltem a karmolás nyoma halványan de ott volt a karomon..és azóta már egyre erősebben megjelentek a csikarások:O..szóval csak azt akarom kérdezni hogy ez mi?vagy nemtudom..mit akarok
hogy volt e már másnak is ilyen tapasztalata?:
Igen olyan előfordult már..
csak hogy ez más..vagy nemitudom reggel még alig alig látszor eza karmolás mostmegmár mintha belenne gyulladva vagy nemistudom
MIvel 1órán belül csak 1 kérdést lehet küldeni..és én nemtudom kivárnixD inkább it leírom a másik kérdésem most..
Szóval a másik azhogy hogy már körülbelül 1 hónapja éjszaka mindig felkelek és megnézem rögtön az időt..és ilyenkor mindig 2:28 perc van..de állandóan így megy:Okicsit fura..hogy 1 hünapja már minden éjjel ugyanakkor kelek
Ilyen is volt.
Egyik esetben bántott valami, nagyon.
A másikban terhes voltam.
A karmolásra: igen az álom összefolyhat a valósággal. Nem egészen ilyen, de talán szemlélteti az, hogy álmomban a valódi óracsörgéshez a villamos csörömpölését álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!