Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent? Egy év alatt...

Ez mit jelent? Egy év alatt 3X álmodtan ezt.

Figyelt kérdés

(Vettünk egy négyzet rácsos noteszt pár nappal ezelőtt) Álom: Napközben kiderült, hogy a noteszem egyben sima és egyben francia kockás is. Az álmomban láttam egy horror filmet amiben mindenki meghalt. Szóltam a tesómnak és elindultunk egy új noteszt venni, de ekkor hirtelen estére váltott és 5 ismeretlen emberrel voltam. Rohanunk mert ránk támadtak, az egyik srác (barna hajú, izmos, póló nem volt rajta) meghalt miközben rohantunk. Bementünk egy házba ami hasonlított a nagymamám házára, de mégsem az volt. Velem volt egy fekete bőrszínnel rendelkező srác volt, ranézésre max 20 éves, piros-fehér póló volt rajta. Volt egy befonott hajú, szakállas, nagydarab ember, a haja egy részét egy szürke fejkendő, a szemét egy fekete sportnapszemüveg takarta el, egy mintás, piros pólót, egy v. Kék farmert, egy farmer dzsekit, és egy fekete, fényes cipőt viselt, ránézésre kb. 25-30 éves lehet. Egy ránézésre 17 éves, középhosszú, szőke hajú fiú, nem volt annyira izmos, a ruháját nem láttam. Egy középhosszú, barna hajú, irodai ruhába öltözött lány. Úgy gondoltuk, hogy inkább öngyilkosságot követünk el, így a szakállas elővett egy pisztolyt, majd a barna bőrűvel kezdett el vitatkozni, hogy ki kezdje, mire én elvettem tőle a pisztolyt majd fejbelőttem magam. Egy pár perc kellett, hogy tényleg meghalhassak, de hallottam még pár lövést. Nem is olyan érzésem volt, hogy egy folyó ment át a fejemen, olyan volt mintha egy nyíl állt volna bele. Egy fehér helyen 2 lany kísér, egy szőke, és egy barnahajú. A szőke nem beszélt, a barna hajúnak meg olyan hangja volt mint az Anett&Ancsából az Anettnek. Megkérdeztem, hogy akkor most újjá születek-e, mire azt mondta a barnahajú, hogy nem, képek fognak pörögni a szemem előtt a végtelenségig, de előtte lejátsza nekem az életem legfontosabb pillanatait, de csak az álombeli halálom napja (vagyis inkább pár órája) volt lejátszva megint. Aztán hirtelen a családommal voltam (apa, nagymama, nővér, unokatesók) viszont a családból mindenkinek volt a feje két oldalán egy heg, nekem ott volt

(bár nem tudtam megnézni, a nővérem ott simogatta meg a feje, hogy végre nekem is meggyógyult a sebem) ahol fejbe lőttem magam és nyílván a fejem másik oldalán jött ki a golyó. A házban piros ládákban hullák voltak, majd mi azzal hívtuk a mentőket, hogy bejelentsünk egy csoportos öngyilkosságot (az álmomban konkrétan ezt mondta apám) majd mikor a mentősők megjöttek, berakták a hullákkal teli ládákat a kocsiba majd minket is betereltek oda. És ekkor ébredtem fel.

Ez mit jelent? Menjek el egy pszichológushoz? Előtte semmi horrort nem néztem, se véres filmet, se semmi ilyet.

#álom #pszichológus #félelem #álomfejtés #Rosszálmo #Horrorálom
2020. aug. 26. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Szakáll: nyugalmas időszak előtt állsz. Fegyver: ki vagy szolgáltatva, elveszett az önbizalmad, és önvád is gyötör. Bünteted magad, de észre se veszed. Negatív vagy, ellenségesek veled a társaid. A seb a megbomlott egység szimbóluma.

Nem kell pszichológushoz menned, csak kicsit legyél magabiztosabb és kedvesebb is. Foglalkozz többet a társaiddal, még akkor is, ha nem vagy jóban velük.

2020. aug. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!