Elloptam egy volt ismerősöm macskáját, mit jelenthet? (részletek lent)
Az ember korábban nagyon fontos volt nekem egy ideig, emberileg, szakmailag egyaránt. A perzsamacska, akit elloptam, az övé és egy barátjáé volt, de már nem volt nála, amikor megismertem, csak képen láttam. Később volt egy cirmosa, akit csak hírből ismertem, aztán le is vitte a szüleihez.
Előző este barátném ajánlotta, hogy elvihetem tőlük a kismacskát, akit találtak.
Szóval álmomban egy társasággal voltam, egyikük, egykori barátom(?) ismerőse mondta, menjünk be hozzá (ő nem volt otthon). Én fogtam a perzsamacskáját, hogy magammal vigyem, meghökkentem, milyen készségesen hagyja, hogy elvigyem. Kellemetlenül éreztem magam, amiért ilyet teszek, ez nem rám vall, ő a köcsög, meg különben is, régen volt h engem kért meg vigyázni a lakására... de aztán valaki meg a cirmosát vette magához (meg talán volt még ott más macska is, akiket elvittek). Ő később, amikor már kifelé indultunk, mintha megjelent volna, de erre nem emlékszem már tisztán, és elég hülyegyerekesen vigyorgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!