Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az erdőben vártuk a vonatot...

Az erdőben vártuk a vonatot és egy kerék? Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Régi ismerőseimmel, volt osztálytársaimmal utaztunk egy vonaton. Mindenki beszélgetett, de én mindig is csendesebb típus voltam....

Két másik sráccal ültem, akik barátok voltak. Én csak az egyikkel voltam jóban, de ott a vonaton próbáltam barátságos lenni a másikkal is, de ő elutasító volt és ez valamiért rosszul esett.

A haverom észrevette, hogy az ő jegye nem jó erre a vonatra és a következő megállónál le kell szállnia. Nem akartam egyedül hagyni, ezért én is leszálltam vele.

Az állomás egy nagyon sűrű erdőben volt, egy kissé romos épület funkcionált erre a célra. Amerre a szem ellátott fák voltak. Mások is várták a következő vonatot velünk együtt. Talán négy vagy öt másik ember.

Sétálgattunk az állomás körül az erdőben és akárhányszor visszaértünk azt vettük észre, hogy fogynak a várakozók.

Az erdőből valahonnan pedig egy kattogó hangot lehetett hallani minden alkalommal.

Végül valahogyan a haverom is elkeveredett mellőlem és egyedül maradtam az állomáson. Bolyongtam egy darabig, míg egy sziklás átjáróhoz értem, aminek a másik végén egy folyó vagy valamilyen nagy vízfelület volt. Átmentem a túlsó oldalra és láttam, hogy a vízben egy nagy piros malomkerék van. Amikor közel gázoltam hozzá, akkor elkezdett forogni és rájöttem, hogy ennek volt az a kattogó hangja.

Visszafordultam, de mögöttem már állt valaki/valami, néha kékes, néha fehér bőre és hosszú fekete haja volt. Azt hiszem megfogta a vállaimat és lenyomott a víz alá.

2020. aug. 11. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Valaki írja már meg neki egy Kiskegyed cikk, vagy neten található baromság-adatbázis alapján, hogy mit jelentett az álma, hadd kapjon "értelmes" választ is a kérdező.
2020. aug. 12. 09:16
 12/14 A kérdező kommentje:

10. Ha nem érted, akkor a legbölcsebb, amit tehetsz, hogy nem válaszolsz rá/hallgatsz.

Én ezt tudom ajánlani.

Egyébként gyengébbek kedvéért: egy álmomat írtam le. Ha még arra sem veszed a fáradtságot, hogy megnézd a kategóriát, akkor eléggé ciki lesz, hogy az idétlen hozzászólásaiddal próbálod beállítani az intellektuális felsőbbrendűségedet. Elárulok most egy titkot: attól, hogy nem értesz valamit, még senki szemében sem fogsz értelmesnek tűnni, sem pedig viccesnek.

2020. aug. 12. 11:25
 13/14 A kérdező kommentje:

11. Te is magasan hordod az orrodat, pedig az álmokkal a tudományos közösség is foglalkozik, pl. neurológusok vagy pszichológusok.

Elfogadott nézet, hogy az álmok történetei segítenek feldolgozni valós élményeket, olyan problémákat, amiken folyamatosan kattog az agyunk. Ha valaki megérti, hogy miért álmodta azt amit, akkor talán a valós életben képes megoldani egy problémát. Én már sokszor kaptam hasznos választ álomfejtésre, ellentétben a mostaniakkal.

Amúgy tessék, itt egy kiskegyed:

[link]

"Dreams seem to help us process emotions by encoding and constructing memories of them. What we see and experience in our dreams might not necessarily be real, but the emotions attached to these experiences certainly are. Our dream stories essentially try to strip the emotion out of a certain experience by creating a memory of it."

Az egód, a gőgöd, ami nem engedi felismerni, hogy azok az emberek is eljuthattak erre a következtetésre a maguk útján, akik összehozták az álmoskönyveket, a privát problémád. És talán érdemes felkeresni vele egy szakembert és/vagy megfejteni az álmaidat. :) Talán neked is tanulságos lesz.

Mindenesetre, hogy szépen fogalmazzam meg: Please, fuck off!

2020. aug. 12. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha tisztában vagy mindezzel, amit leírtál, akkor neked is kellene tudnod következtetéseket levonni. Szépen megmondtad egyébként, el is szégyelltem magam, de ne vedd komolyan, hogy majd a gyakorigagyikérdések oldalon fogsz tudományos elemzést kapni az álmaidról.
2020. aug. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!