Gyermekszülés álomban? Mit jelent?
Figyelt kérdés
Kettő gyereket szültem álmomban, az első nagyon fajt, a második egyáltalán nem, szinte csak kibújt belőlem. Nagyon beparaztam, alapjáraton nem birom a csecsemőket és szégyelltem magam almomban, mert nem volt apjuk.
Végül örökbeadtam őket és éreztem egy nagy megkönnyebbülést, mintha az életem kaptam volna vissza kb.
Mit jelenthet ez az álom?
26/l
2020. aug. 8. 16:41
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon szeretnél gyereket, de még nem érzed magad elég érettnek az anyaságra.
2/10 A kérdező kommentje:
Soha nem szeretnék gyereket. Ezért is furcsa h ezt álmodtam. Nekem ez egy rémálom volt.
2020. aug. 8. 17:05
3/10 anonim válasza:
Az álmok a vágyak világa. Elfojtva ott van az a vágy. A tested is"tudja" hogy akar - minden hónapban csalódottan veszi tudomásul, hogy hiába, és elvérzik. Ez van. A racionális tudatod, amely nem akar kölköt, álom közben ki van kapcsolva. A test működése is tojik az eszecskédre - arra, amivel most tanulhatsz ebből, ha nem pontozod le dühödten.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát vágyok valamire aminek a gondolatától is hideg futkos a hátamon és az undor kap el tőle és kb az öngyilkosság gondolata is felmerül bennem ha eszembe jut egy lehetséges terhesség. Mindent értek :D köszi
2020. aug. 8. 17:22
5/10 anonim válasza:
Hát igen.. Nézz utána a tudata-alatti működésének. Nem tudatos ez. Ez van. Másnak is van ilyen, nem csak neked :))
6/10 Miss Endzsi válasza:
Akkor én bizonyára azt szeretném, hogy játékbabák lövöldözzenek rám, miközben az életemért futok egy végtelen lépcsőn. Ennél azért bonyolultabb az álomvilág.
7/10 anonim válasza:
jól van, Endzsi, nálad azt jelenti az álmod, hogy csak a lepontozáshoz értesz, a többi vadbarommal egyetemben. Mindig megbánom, ha írok a gyakorira. Akkor szerinted, kérdező mit jelent az álmod?
8/10 Miss Endzsi válasza:
Igazából csak ő tudhatja mit jelent, ahogy én is tudom mit jelent a sajátom, ha magadba nézel rájössz, akár 15 évet is vissza kell menni, hogy megértsd.
9/10 anonim válasza:
Szülésről álmodni azt jelenti hogy valamiféle változás fog a családi kapcsolataidban beállni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 🙂
2020. aug. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!