Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Piros ruhában méhecskét szedni?

Piros ruhában méhecskét szedni?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy az udvarunkon félek sétálni mezítláb, nehogy méhecskébe lépjek.(mielőtt tettem volna a lábam közelről megnéztem a földet, minden egyes lépésnél) Aztán a barátomtól kaptam egy szép piros ruhát, majd abban szedegettem a döglött méheket a földről. Jelent ez valamit? Szerintetek mit?

2020. aug. 7. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Nem jelent semmit, csak álmodtál összevissza. Az agy tréfás dolgokat tud produkálni álmunkban, amikor nem korlátozzuk le tudatosan.
2020. aug. 7. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha mezítláb vagy: problémás helyzetben sem tagadod meg önmagad, kitartasz a véleményed mellett. Piros ruha: pozitív dolgokra használhatod a felgyűlt energiáidat.

Az álombeli méhek a vagyont, szerencsét, harmóniát, kreativitást és a kemény munkát is jelképezhetik.

2020. aug. 7. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:

2.

És ha a pozitív gondolatokat (piros ruhát) a barátomtól kapom? Majd vele szerencsés lesz a kemény munkám?!

Amúgy köszönöm! ☺🙏🏻

2020. aug. 7. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom. Viszont a méhek halottak voltak, ami jó jel, tehát vélhetően szerencsés lesz a munkád, de hogy a barátod mit fog képviselni ebben. majd remélhetőleg kiderül.
2020. aug. 8. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ezt ne vedd komolyan. Szép, hogy valaki egyszer leírta ezt egy "álmoskönyvben", de attól, hogy méhecskékkel álmodtál, nem leszel se gazdag, se szerencsés, se szorgalmas, ha egyébként nem vagy az. Le lehet pontozni ezért, meg azt mondani, hogy nem értek hozzá, minek írok akkor, de szerintem meglehetősen naiv dolog jelentéssel felruházni ilyen álmokat, meg főleg jövőbeni jóslásokba bocsátkozni. Ez hasonló, mint a horoszkópban hinni.
2020. aug. 10. 09:09
 6/7 A kérdező kommentje:

5.

Nem veszem én ezt olyan véresen komolyan, mint ahogy te hiszed. Csak szerintem érdekes, hogy álmodás közben mikkel játszadozik az agyunk.

Ha meg már eleve tudod, hogy nem adtál hasznos választ, csak feltétlenül le akartad írni, hogy szerinted ez hülyeség, és le fognak pontozni, nagyon jól gondoltad. :) Ha nem a kérdésre adsz választ, le se írd, értelme nincs.

2020. aug. 10. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül úgy látom, hogy értelme mégis volt. Segítő szándékkal felhívtam a figyelmedet arra, hogy ne tulajdoníts ezoterikus jelentést az álmaidnak. Ébren is ugyanúgy eszünkbe jut mindenféle dolog, csak mivel ébren rengeteg egyéb inger ér minket, azokra fókuszálunk. Álmunkban viszont nincsenek plusz ingerek, ezért az agyunkból jön elő mindenféle kép, gondolat, aminek sokszor nincs értelme, néha van, legalábbis úgy, hogy összeáll egy történetté. Ettől még az álmoknak nincs üzenetük. Ez a biológiai megközelítése a dolognak.

De persze sokan szeretnek hinni a misztikus dolgokban, és elgondolkodni lehet rajta, csak komolyan venni nem kell.

2020. aug. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!