Mit jelenthet ez a FOG álom ?
Figyelt kérdés
Barátommal sétáltunk egy épületben,talán egy kórház,ami szálló volt,ott lakott,és ahogy mentünk, veszekedtünk,majd nekem kihullott egy fogam,ami vérzett,majd neki is egy.
Vajon mit jelenthet?
A fog álom tudom hogy nem jó...😞
2020. júl. 28. 04:11
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
1-es nem hülyeség. 2x álmodtam hogy kiesett a fogam, egyszer nagyon fájt, vérzett, rá 2 hónapra meghalt apukám. Másodszor csak úgy kiesett, akkor a férjem nagymamája húnyt el.
3/7 anonim válasza:
Ha nem tartod hülyeségnek, akkor megválaszoltad a saját kérdésed, hogy mit jelent.
4/7 anonim válasza:
Halált jelent. Minden eddigi rokonom halála előtt, kiesett a fogam, de nem fájt.
Amikor fájt, akkor apukám halt meg. Ha fáj, akkor közeli hozzátartozó lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Én is halált tudtam,de legutóbb egyszer szakítottunk a barátommal,akkor előtte is ilyesmit álmodtam,hogy kihúztam egy fogam.(kb 3 hónapja,nem halt meg azóta hála istennek senkim)
Nyilván itt ebben az álomban a szakítást jelenti
2020. júl. 28. 14:32
6/7 anonim válasza:
Krudy Gyula álmos könyv online.
Ebben minden benne van, bármit álmodsz.
7/7 anonim válasza:
Èn is foggal àlmodtam, rà pàr hònapra meghalt pàrom nagybàtyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!