Szerintetek mit jelent telekinézissel álmodni?
Visszatérő motívum úgy egy fél éve, hogy tárgyakat mozgatok az akaratommal. Először csak egy karácsonyfát rezegtettem meg és vontam magamhoz közelebb. Máskor meg a mobiltelefonom reptettem bele a kezembe, amikor csörgött.
Tegnap is valami ilyesmi volt, de már nem emlékszem rá.
Engem meg az zavar amikor FÖLÖSLEGESEN emlenek ki SZAVAKAT a szövegből, és becsmérlően egy ilyen "ahh :S"-al kezdik a kommentet. Furcsa, ha ennyire cinikus vagy megcsömörlött valaki, akkor minek foglalkozik egyáltalán álomfejtéssel. De hát a te dolgod.
A mondandóddal nagyjából egyetértek, csak abszolút megfoghatatlan ez a telekinézises dolog nekem, mert nem vagyok nagy ezo-s meg álmofejtő, és visszatérő álmaim sem szoktak lenni. De majd akkor keresek valakit.
Én is sokat szoktam telekinézissel álmodni.
Pedig nem gondolok rá egyáltalán.
Ne sértődj meg kérdező , attól még hogy egyet értettem vele nem biztos hogy igaza is van :)
És ha ilyen könnyen feladod akkor nem jössz rá a kérdésedre.Meg aztán vannak ám álomkönyvek is néz körül és nem is gond hogy nem érted azt ahol vagy, hiszen szinte senki sem érti hogy mi az a ezotéria még én magam sem értem hogy mi az :DDD HI HI HI, NE add fel mert akkor aztán gyenge vagy , hát ez a véleményem.Majd kerekes valakit , ne keres senkit magadat találd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!