Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 vagy 2 éve álmodtam egy lányról akivel eggyüt voltunk nem ismertem és most megint róla álmodtam soha nem találkoztam vele élőbe mit jelenthet ez?

2020. júl. 2. 11:28
 1/5 anonim válasza:
Valószínűleg már láttad, csak nem emlékszel rá. Az álmoknak néha más a jelentésük, lehet, hogy nem is vele kapcsolatos dolog fog történni veled, csak az agyad őt helyezte bele az álmodba.
2020. júl. 2. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Azértmert álmodba megjelent nem biztos, hogy ugyanaz a csaj kétszer vagy mirölismerted meg két év elteltével, hogy ugyanaz van valami különös ismertetöje számodra vagy csak ugy döntöttél mert a szobába nem volt senkimás. (Lassan kezdek belejönni ebbe a kifejezésmodba:-)
2020. júl. 2. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért mert kevés dologra emlékszem a 2 ével ezelőttről és személyeségileg meg kinézetre ugyan olyan volt ettől függetlenül lehett más is
2020. júl. 2. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:

az elme szülte ideál lehet.

Anonim, ezt valamiért nem értettem. Léteznek már online fantomkép progik is, olyan arcot állíthatunk össze amilyet akarunk. erre miért ne lenne képes az agy is. azaz lehet látta, csak nem egy kifejezett alakot hanem 5-10-20 csajalakjából állította össze az elméje. PL az egyik vadító szeme, a másik kacér mosolya, megint másik szélben szálló selyem haja...a könnyed léptek stb. (a hang, a kisugárzás a megragadó személyiség meg a grátisz)

Az ilyenek megragadnak, miért ne állíthatná egy ideába, múzsába az agy az elme?

Hiszen ha egy létező megismételhetetlen személy lenne aki ennyire megmozgatta a tudatalattiját, emlékeznie kéne, legalább annyira hogy hol látott egy vonzó személyt. Így is szembe jött az utcán sőt ismerős is lehet, hisz azt személyesíti meg amit minden nőben meglelhetsz.

2020. júl. 2. 12:56
 5/5 anonim válasza:
Negyediknek: én csak azt írtam, amit én korábban olvastam. Ez természetesen nem zárja ki azt, amit te írtál, előfordulhat, hogy úgy rakta össze az agya. Ez részben az egyik tapasztalatom is volt, mert álmomban szerepelt egy fiú, akit hónapokkal előtte láttan egy videóban, és sokáig eszembe sem jutott :)
2020. júl. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!