Öcsém meghalt álmomban, félnem kéne?
Figyelt kérdés
Ritkán emlékszem az álmaimra,de ez megragadt. Van két öcsém, egy 14 és egy 6 éves. Nem emlékszem pontosan hogy, de tudtam hogy valami baja van és meg fog halni. Feküdt, vagy aludt vagy elájult. Mindenki elköszönt tőle, majd amikor odamentem elkezdtem sírni és felkelt. Folyamatosan öleltem, és csak annyit kérdezett: meg fogok halni?
Itt felkeltem. Alapból nem félek a haláltól, sőt érdekel is mi fog történni utána de ez megrázott. Semmilyen hozzátartozóm (szerencsére) még nem hunyt el, de ha öcsémmel történne valami nem bírnám. Régebben is álmodtam ilyet, akkor is megijesztett és most újra megtörtént. Van ennek valami jelentése? Esetleg (bár ezt nem akarom) a jövőbe láttam valamilyen módon? Valahogy a sors akar figyelmeztetni valamire?
2020. júl. 2. 10:35
1/2 anonim válasza:
Nincs jelentősége, nem kell félned. Foglalkoztat a halál témája, mint mindenkit. Esetleg láttál, hallottál ilyen történetet, amire lehet, hogy konkrétan nem is emlékszel már, de megmaradt benned, és álmodban előjött. Az álmoknak nincs konkrét jelentésük. A gondolataid, a téged foglalkoztató dolgok jönnek elő leggyakrabban, de olyan is van, hogy zagyvaság az egész.
2/2 anonim válasza:
Az elsőknek teljesen igaza,nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!