Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok sokat vele/róla?

Miért álmodok sokat vele/róla?

Figyelt kérdés
Pár hónapja szerepelt egy álmomba egy srác, akit ismerek. Akkor nem foglalkoztam vele, de amióta nincs suli az álmaim nagy része róla szólnak. És nem is gondoltam rá annyit, hogy esetleg az miatt legyen benne. De most már napi szinten minden álmomban benne van, random megcsókol, megölel, vagy küld egy üzenetet, hogy nagyon szép vagyok és mosolyog. És ezt mind álmodom, de nem tudom, hogy miért.

#álom #furcsa #zavar #álomfejtés #Veleálmodok #Mindenéjjel
2020. jún. 4. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sz agyad vele kapcsolja össze a társaságot, vagy az iskolát és így dolgozza fel a helyzetet.
2020. jún. 4. 20:25
 2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy szimpatikus neked, tetszik? Én sokszor szoktam olyan fiúkkal álmodni, akik tetszettek/tetszenek nekem, mégha egy szót se váltottnk soha. Szóval lehet, hogy a tudatalattid az álomban ”éli ki a vágyait”, úgymond.
2020. jún. 6. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Unalmas az életed(amióta nincs suli) és szeretnél társat. Így gondolsz a fiúra, hogy tetszik a tested neki(random megcsókol), elfogadó veled(megölel) és ezeket komolyan gondolja(küld egy üzenetet).
2020. jún. 10. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!