Nagyon fura dolog történt velem félálmomban, szerintetek mi lehetett?
Szóval délután szundítottam és "álmomban", azért teszem idézőjelben, mert tudatomnál voltam valamilyen szinten, tudtam magamról, hogy az ágyamban vagyok, délután van, pihenek stb.. és ekkor egy furcsa dolog jött a semmiből, mégpedig az exbarátommal kapcsolatban, az első találkozásunkról bevillant egy kép/érzés, hogy akkor volt egy megérzésem, hogy nem illünk össsze, - ez utólag be is igazolódott. Nem érdekel a volt barátom, egyáltalán nem hiányzik, a lényeg, hogy akkor volt egy megérzésem amire anno legyintettem pedig, hallgatnom kellett volna rá, ez tört be valahogy. Itt még nincs vége... ezután, még furább dolog történt, olyan érzésem lett mintha a testemből kiszálltam volna, egy energia lennék csak, bizsergést éreztem, majd valaki megölelt hátulról.. annyit mondtam neki, hogy köszönöm, utána felkeltem.
Nem ittam, szívtam semmit mielőtt azzal jön valaki. 😁
Délutáni alvásnál már többször előfordult, ez a testen kívüli érzés, bizsergés mintha "kiválnék" magamból, de most, mást is éreztem rajtam kívül. Valamit még mondtam neki az ölelése előtt, de arra sajnos nem emlékszem hogy mit. Az ágyamba jött és takarón keresztül éreztem, hogy valaki hozzám simul, jól esett erre mondtam, hogy köszönöm és felkeltem.
Valakivel történt már hasonló? Ez egy sima álom lehetett, az agyam játéka vagy valami különleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!