A barátnőm miért álmodja 3x egymás után, hogy szakítottunk?
1. azt álmodta, hogy én kerestem más lányt, szakítottam vele a másik lány végett. 2. álom ugyanez volt.
Ma a 3. álom azt álmodta, hogy szakítottam vele, mert megtudtam, hogy egy osztálytársával csókolózott, (az az a srác, aki mindegyik lányt fogdossa az osztályban). És hogy én ezt megtudtam, hogy mit csinált a srác a barátnőmnek, és rá írtam, hogy mit gondol ő magáról.
Voltak félreértések az utóbbi időben, de rendeződött minden köztünk. Terveztük a költözést, nem jött össze.
Mi lehet ennek az álomnak a jelentése? Depressziósak vagyunk ettől mind a ketten.
Mondok még valamit. Az osztály tervezett, hogy elmennek sátorozni. Csakhogy a barátnőm ment is volna, ha az a hülye gyerek nem lett volna ott, aki mindenkit fogdos, és az én barátnőmet is.
Igen szeretjük egymást nagyon. Vannak szituációk, mikor vannak félreértések, de nem tudnék neki ártani fizikailag, se pszichikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!