Borisz2223 kérdése:
Van ennek bármilyen jelentése vagy össze függése?
Figyelt kérdés
Olyan helyen dolgozom ahol vadon élő állatok vannak, ( erdő, szántó föld, gyümölcsös kertek) tegnap munka kezdés előtt találtam egy 6 levelű lóherét, teljesen véletlenül. Pár perccel később és édes kis vad nyulat a magas fűben gubbasztva. Aztán az éjszaka láttam álmomban, hogy teli találatos a szelvényem amit már meg raktam szintén tegnap reggel SMS formájában egy alkalomazáson, de a teli találat után fel is ébredtem egyből. Lenne ezeknek bármi össze függése vagy jelentése.?2020. máj. 17. 11:08
1/2 anonim válasza:
Nem, nincs.
Ha bármi más választ vársz, akkor rakasd át a kérdést az ezotéria kategóriába.
2/2 anonim válasza:
Az az összefüggés, hogy mivel tudod, hogy az életed csak valami csoda útján lehet jobb, így keresed a jeleket, és reménykedsz, mint mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!