Ha felteszünk egy kérdést lefekvés előtt, biztosan megkapjuk rá a választ?
Életem nagy kérdését ("merre és hogyan tovább") tettem fel (többször is lefekvés előtt. Álmaimban viszont semmi értelmes választ nem kaptam erre a kérdésre csak katyvasz álmok voltak.
Olvastam, hogy ha elakadtunk az életben, elalvás előtt csak tegyük fel a kérdést és éjjel megjön a válasz, az univerzum/tudatalatti megmondja.
Hát nem úgy tűnik, hanem ehellyett ugyanazokat az álomsémakat forgatja, kavargatja az elmém mint eddig (feldolgozatlan traumák , múlt).
Mintha saját magamba lennék bezárva, nyoma sincs annak hogy a végtelen univerzum segítene.
Én kitártam az ajtót, de mintha a Mindenség, Isten n nem is létezne.
Szia! :)
Szerintem azért kapod vissza mindig ezeket az álmokat,mert előbb azokat a problémáidat kell megoldanod,blokktalanítanod és felszabadulnod végre :) Miután ez meg van,közelebb leszel magadhoz,illetve az általad keresett Univerzumhoz,aki választ fog adni,hogy miként tovább. De egyenlőre az a válasza,hogy szembe kell nézned a jeleneddel és a múltaddal s foglalkozni vele,feloldani a gátokat ami a kapcsolatod megteremtését gátolja :)
~L
Nem baj! Szerencsére javítható minden :) Nehéz,én is átmentem ezen (a múltban történt események feloldásán), de elengedtem és megbocsátottam...
Azóta közelebb kerültem magamhoz és boldogabb/szabadabb vagyok. Na meg persze azok a személyek is ;) Ha gondolod írj nyugodtan,adhatok pár tippet,de helyetted nem csinálhatom meg :D
~L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!