Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha felteszünk egy kérdést...

Ha felteszünk egy kérdést lefekvés előtt, biztosan megkapjuk rá a választ?

Figyelt kérdés

Életem nagy kérdését ("merre és hogyan tovább") tettem fel (többször is lefekvés előtt. Álmaimban viszont semmi értelmes választ nem kaptam erre a kérdésre csak katyvasz álmok voltak.

Olvastam, hogy ha elakadtunk az életben, elalvás előtt csak tegyük fel a kérdést és éjjel megjön a válasz, az univerzum/tudatalatti megmondja.

Hát nem úgy tűnik, hanem ehellyett ugyanazokat az álomsémakat forgatja, kavargatja az elmém mint eddig (feldolgozatlan traumák , múlt).

Mintha saját magamba lennék bezárva, nyoma sincs annak hogy a végtelen univerzum segítene.

Én kitártam az ajtót, de mintha a Mindenség, Isten n nem is létezne.

2020. máj. 12. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Szerintem azért kapod vissza mindig ezeket az álmokat,mert előbb azokat a problémáidat kell megoldanod,blokktalanítanod és felszabadulnod végre :) Miután ez meg van,közelebb leszel magadhoz,illetve az általad keresett Univerzumhoz,aki választ fog adni,hogy miként tovább. De egyenlőre az a válasza,hogy szembe kell nézned a jeleneddel és a múltaddal s foglalkozni vele,feloldani a gátokat ami a kapcsolatod megteremtését gátolja :)

~L

2020. máj. 14. 01:16
 12/13 A kérdező kommentje:
ez eszembe sem jutott.... :(
2020. máj. 14. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem baj! Szerencsére javítható minden :) Nehéz,én is átmentem ezen (a múltban történt események feloldásán), de elengedtem és megbocsátottam...

Azóta közelebb kerültem magamhoz és boldogabb/szabadabb vagyok. Na meg persze azok a személyek is ;) Ha gondolod írj nyugodtan,adhatok pár tippet,de helyetted nem csinálhatom meg :D

~L

2020. máj. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!