GreatLear kérdése:
Mit jelent saját magam temetését álmodni?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy el leszek temetve, de aztán nagyon izgultam, hogy emiatt hülyenek fognak nézni. Az álmomban nem temettek el, csak beszélve volt. Mit jelent?2020. ápr. 25. 01:30
1/5 anonim válasza:
Azt hogy utálnak téged, túl akarnak lenni rajtad. Sajna ezt jelenti.
2/5 A kérdező kommentje:
De az elején én akartam hogy temessenek el. Utána meggondoltam magam.
2020. ápr. 25. 11:15
3/5 anonim válasza:
Ez érdekes, bár engem el is kapálak, bosszantó volt látni a hamis könnyeket. Inkább azt nézték ki hogy van öltözve. S ki hogy és mennyire "gyászol"... Akkor kimásztam, hogy erre nekem nincs szükségem. A tömeg meg tovább játszotta a szerepét...
Szerintem a mélyebb rétegeidbe mutat
Vagy rossz környezet...azaz elő ásni a rég eltemetett, feledett hallgatott dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!