Mégis mit tudok tenni?
Párommal lassan egy éve vagyunk együtt, eléggé önpusztító életet élt egy időben, és érdekes nézetei vannak. A minap volt egy álma, ami mostmár engem sem hagy nyugodni. Állítása szerint ez inkább egy látomás volt. Látta, hogyan fog meghalni és kétségbe esett. Elmondta nekem is a történetet, és annyira valóságos volt az egész, egyáltalán nem elképzelhetetlen. De szeretném megnyugtatni őt is és magamat is. Ha van esélye, hogy ilyesmi megtörténik, akkor változtatni ha lehet, ha pedig ez egy lehetetlen dolog akkor megnyugtatni valahogyan. Szerintetek lehetséges, hogy ezt ennyire egyértelműen megálmodja valaki? És ha igen tudok tenni bármit az ügy érdekében? Nem akarom ebben a félelemben leélni az életem. Minden segítséget előre is köszönök.
22L
Az a lényeg, hogy megszűnjön a félelem. A félelem vonzza a bajt, mert kiszolgáltat és legyengít. Szembe kell nézni a dologgal. Ha félelemben él, akkor már halott, mivel nem mer élni.
Ha tényleg úgy van, hogy itt a vég és nincs kiút, akkor szembe kell nézni a halállal. Ki kell használni a pillanatot és el kell fogadni a sorsot, mint Isten akaratát.
De lehet csak azért csinálja, mert élvezi hogy aggódsz érte. Tehát ezáltal akar kihasználni téged. Ha nem hagyja abba, én elgondolkodnék rajta, hogy tényleg szeret-e. Mert segíteni csak akkor tudsz rajta, ha változtatni szeretne a helyzeten. Mert ha élvezi a helyzetet, akkor ejtetőre is állhatsz. Nem tudsz csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!