Létezik az, hogy olyan lánnyal álmodjak akit nem ismerek?
Tudományosan nem lehetséges az, hogy az ember ilyet álmodjon, mivel nem képes az emberi agy új arcokat kreálni, hanem ismerős srcokkal álmodunk.
Viszont én már többször álmodtam egy szőke lánnyal akit tutira nem ismerek. Mikor felkelek szinte semmi se rémlik az egészből, csak az hogy ő már megint benne volt, de se az arca se semmi egyéb nem rémlik, csak hogy nem ismerem amúgy és szőke.
Elég fura ez a dolog mert kb évek óta van ez és nem igazán tudom hova tenni a dolgot.
Biztos hogy láttad valahol.
Az hogy nem ismered, és nem láttad, két külön dolog. Attól, hogy nem ismered, még láthattad.
Az a baj, hogy én az ilyesmiben nem igazán hiszek. Csak már nen igazán tudok rá mit mondani. Ha álmodok mindíg megismerem azt a lányt hogy ő az és mondhatni kapcsolatban vagyunk. És tényleg több éve volt az első ilyen álom amire emlékszem. Azóta is volt olyan hogy csak annyi rémlik, hogy vele álmodtam megint, meg van mikor emlékszek is pár dologra. Pl legutóbb itt az udvarunkon "játszottunk" csókolóztunk meg ilyesmi. Nem is rémlik hogy álmodtam volna valaha bárkivel is hasonlót. De az is fura szerintem alapból, hogy van egy ilyen lány rendszeresen akivel álmodok és mindíg mint külső szemlélő látom magunkat, kb mintha egy film lenne, különböző szögek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!