Azt álmodtam, hogy mindkét lábam be van gipszelve. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 20:50
1/7 anonim válasza:
A lábsérülés, a lábak elvesztésétől való félelem azt jelzi, hogy mert mersz megmozdulni, vagy félsz a változástól - bármit is jelentsen ez a saját életedben.
2/7 anonim válasza:
Sérült láb: helyzeted bizonytalanná válik.
Gipszelt láb: óvakodj a meggondolatlan lépésektől, mert pozíciódat elveszítheted!
3/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy rosszat álmodtál, hiába próbálsz ebbe bármi mást belegondolni.
4/7 A kérdező kommentje:
És ha meglepő módon élveztem?
2020. ápr. 6. 22:50
5/7 anonim válasza:
Na látod itt van a kutya elásva: nem az álomkép, hanem a közben fellépő "érzetek". Ezek adják meg a keretét az álmodnak, ezeket visszagombolyítva tudsz eljutni oda hogy mit akart az álmodban üzenni neked a tudatalattid.
6/7 anonim válasza:
A helyhez kötöttséget jelképezi, szerintem a karanténról van szó. Van aki élvezi. Nem vagyunk egyformák.
7/7 anonim válasza:
talán valamilyen helyzet, amibe kényszeresen kerültél ugyan, de mégis ki tudod használni. egyéni az álomszimbolika, nem mindenkinél azonosak a látott jelek. de lehet, csak 3 évvel később jössz majd rá, hogy 'ahaaa!, hát ezt akarta mutatni!'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!