Hogy lehetséges a "tudatos" alvás?
(Lehet rossz kategória, bocsi)
Nemrég láttam a Inception című filmet, olvasgattam róla, és szöget ütött a fejemben, hogy ez tényleg megtörténhet e.
Ha valakinek sikerül ezt az állapotot elérni, tényleg minden megtörténhet ? :D
Úgy értem, teljesen te irányítod az álmaidat?
Hogy lehet ezt "elérni"?
Inkább akkor történik meg sok dolog, amikor nincs tudatosság.
Ez attól függ, mennyire vagy tudatos. Nekem félig és teljesen tudatos állapitban is volt már teleportáció, anyag manipulálása, más elme manipulálása, döntés, hogy ki és mennyire lásson, alakváltás, test elhagyás( álmon belül egyszerre érzékeltem tessttel és egy másik nézőponttal), fénysebesség több száz milliószorosával való haladás. Telepátia úgy, hogy egy álom beli alak halála után egy másik életben tudjon valamit, és azt is, hogy tőlem tudja. S egyéb csacskaságok. Sokszor emberfeletti mélységű, nagyságú, vagy formájú tudatállapot/hangulat. Természetesen végtelen erő, de ez lényegtelen, hisz sérthetetlen, és elpusztíthatatlan vagyok, miközben békésen török ülésben levitálok s megfigyelem, javítom a körülöttem lévőket. Gyakorlok minden féle szempontból, miközben jót játszom a tudatalattimmal pajtiban.
Nekem megtörténik. Nagyjából 1 hónapig gyúrtam rá, amíg sikerült. Szerencsésnek is érzem magam mert viszonylag hamar. Az első ilyen álmom nagyon rossz volt, de a többi elég kellemes. Viszont én emellett elég sok spirituális dolgot csinálok ami valamennyire elősegíti.
Ha gondolod írj privit és kérdezz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!