Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mostanában régi barátaimról...

Mostanában régi barátaimról álmodok. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Régebben volt 2 lány akik a legjobb barátnőim voltam. Az egyik, a voltlegjobbbnőm, egyszer csak nem szólt hozzám, és nem foglalkozott velem,pedig próbáltam segíteni a dolgon így aztán vége lett a barátságunknak, azóta még csak köszönni sem köszön, ezért én se neki. ennek már két éve.

a másik bnőmmel pedig még jóba vagyok, de csak ha összefutunk akkor dumálunk és ennyi.

2010. júl. 25. 13:40
 1/4 anonim válasza:
Mostanában gondoltál rájuk, vagy hiányzanak. Tudatalattidban még mindig hiányzanak. Egy kérdés: szerinted jelenthet valami jót, ha égi, de legnegyobb szerelmemmel álmodtam? Valami vallomást is tett, meg sétáltunk. Mondd, hogy jót jelent!
2010. júl. 26. 14:43
 2/4 anonim válasza:
Bocs, elírtam, égi helyett olvass régit...
2010. júl. 26. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
ehhez nagy Krúdy Gyulának kell lenni..
2010. júl. 26. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:

1válaszólónak:

szerintem, ha most van vkid és mégis a régi barátodról álmodtál akkor lehet, h hiányzik vagy, a mostani barátodból hiányolsz vmi , ami talán a régi nagy szerelmedben benne volt.

2010. aug. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!