Mit jelent ez az indulatosság álmomban?
Figyelt kérdés
Álombeli barátom megcsalt egy ázsiai lánnyal. Rájuknyitottam, láthatóan illuminált állapotban lévő páromat lerángattam a lányról, felpofoztam, lökdöstem, és nagyon csúnyán kiabáltam vele. Van valakinek ötlete, hogy egy általában nyugodt, apró termetű lány miért álmodik ilyet?2010. júl. 23. 11:36
1/7 anonim válasza:
Ez az álom semmit nem jelent. Csakúgy, mint a többi kérdezőé, akik naponta hat-nyolc alkalommal ilyen kérdést tesznek fel.
Az álom az, amikor az agy éjjel pihen és a napközben tapasztalt/észlelt/érzett dolgokat feldolgozza.
Valószínüleg ilyesmi sztorit hallottál/láttál/gondoltál nap közben. Ennyi
2/7 anonim válasza:
Illuminált barátunk, aki ázsiai lánnyal megcsal bennünket jelent fiatal lánynak: féktelen haragot egy kínai árus iránt, akitől melltartót vettünk, és amikor otthon kibontottuk, foszlós kalács volt a csomagban.
3/7 A kérdező kommentje:
Bár nem ilyen jellegű válaszra számítottam, de azért jót nevettem :)
2010. júl. 23. 12:15
4/7 anonim válasza:
Bocsi, de kösz, hogy van humorod és nem döngöltél a földbe.
5/7 A kérdező kommentje:
Humorérzék nélkül nem tudom mi lenne velem .
2010. júl. 23. 12:29
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként adtam rá pontot ^^
2010. júl. 23. 12:31
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy amikor ezt álmodtad, azon a npon pár emberke provokált, és mivel nyugis természetű lány vagy, nem akartál cirkuszt rendezni,é s álmodban vezetted le a feszültséget. De amugy, szerintem még az is lehet, hogy a legnagyobb félelmedet álmodtad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!