Ez most hogy jött?! (Ex)
Az exemmel álmodtam, az eddigi legnehezebb álmom volt vele, érzem is, hogy úgy keltem mint a mosott sz*r....
Az exemnek volt egy exe, akivel gyakorlatilag egy házban laktunk, halisten sosem futottunk össze. Soha nem adott okot a volt baratom arra, hogy féltékeny legyek rá, az ég világon semmi hatása nem volt a kapcsolatunkra, a csajnak is lett párja.
Mégis én nem tudom miért, talán a tudat, hogy mégis az előttem levő Ex, meg hogy egy helyen laktunk, fel szemmel mindig figyeltem öt. De nem is volt belőle sosem konfliktusunk.
5 hónapja szakitottunk a párommal, ő volt a szakító fel, fájó szakítás volt, nehezen dolgozom fel. Ha jól tudom, azóta neki sincs senkije.
Azt álmodtam, hogy ezzel az exszel jött össze a volt baratom, sőt már a kapcsolatunk alatt is is csalt vele. Szó szerint annyira fajt az álmom, hogy gyomorgorccsel keltem, olyan, mintha nem aludtam volna semmit.. mégis minek álmodok ilyen hülyeséget?
Dilihaz szamat, de gyorsan 😩 sajnos valami tényleg nem oke..
Köszönöm a válaszokat!
Onnan jött, hogy fejben még nem engedted el, még nem dolgoztad fel magadban a szakítást, nem szűnt meg az érzelmi kötelék (fogadjunk álmodon kívül is sűrűn eszedbe jut), nem zártad le.
Nem könnyű folyamat néha az elválás, de muszáj. Minél több időt töltesz a múltadban annál több időt rabolsz el a jövődtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!