Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyha azt álmodom hogy...

Animefanvagyok kérdése:

Hogyha azt álmodom hogy meghalok akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
többször álmodtam és mindig más módon

2020. febr. 1. 22:26
 1/4 anonim válasza:
100%
nem tudom én is mindig azt álmodom nem vagy te depis?
2020. febr. 1. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgaidőszak? Stressz? Depresszió? Frusztrációk, szorongás?

Én azt álmodtam múltkor, hogy rákos lettem, és a kórház az egyetem mellett volt. :D Mi ha nem a sok vizsgastressz miatt...

2020. febr. 1. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az azt jelenti, hogy... hä nem is tudom, hogy hogyan magyarázzam ezt el világosan és értehtően, mert elég bonyolult, és mivel te még nem jöttél rá arra, hogy mi a válasz a kérdésedre (amit természetesen nem abból következtettem ki, hogy ismerlek téged valahonnan, (de mondjuk lehet még az is lehetséges, mert te vagy pl az a fura bácsi az utca végérőll, aki mindig ilyen hülyeségetket magyaráz amikor találkozok vele, pl arról, hogy a csillagokba vagy hol láta, hogy ma vki a gyakorin hülye kérdést fig feltenni, és érdekes módon mindig bevállik), ... na a témára visszatève onnan jöttem rá arra, hogy te nem tudod a választ még erre, hogy egyáltalán annyira doglalkoztatott, hogy ki merted tenni ide, ami néha nagyon komoly megfontolás utan történik és nem hirtelen felindulásból, és ilyenkor legtöbbször nem rendes kérdés, ami valamikor persze dícséretse dolog, de a legtöbb esetben... hä eléggé idegesítő dolgokkal szoktam itt szembetalálkozni... fúú... a tegnap is egy olyan kérdést láttam, hogy esküszöm majdnem agyvérzést kaptam, higy higy lehet vki annyira hhlye, hogy egy ilyen eszébe jut....) biztos vagyok benne, hogy eléggé amatőr vagy ebben a témában, így a lehető legegyszerűbben kell leírnom az álomfejtésnek eme dicső és néha ( najó, hazudni bűn, ezért itt muszáj megjegyeznem, hogy állandóan az, de a néhával jobban hangzott) megkérdőjelezhető tudományát... tuddo, most, hogy ki írtad ezt a kérdést most má tudok rólad valamit a nickneveden kívül is, vagyis azt, hogy szereted az animét. Remélem sokkat fogok segíteni a válaszommal, ami nem más miint... [egyre hangosabbá váló dobpergés a távolban, amit lágy zongoraszó és harsogó harsonák éneke kísér]... öt... négy... három... kettő... egy... ééés...a válaszom nem más miiiiiint.... az... hogy... ez az jelenti, hogy... te....hogy is mondjam egyzserűen... hä, megvan!.... A válsz az, hogy ez azt jelenti, hogy... Te a halálodról szoktál álmodni.
2020. febr. 2. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy erősen szorongásos álmaid vannak. Hogy ez miért van, azt ennyiből nehéz megfejteni.
2020. febr. 3. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!