Mért vele? Miért ilyen gyakran?
Az az helyzet hogy régebben nagyon szerelmes voltam valakibe. (Első, nagy szerelem (de viszonzatlan volt)),
De most már nem őt szeretem, hanem valaki mást..
És kb. 1-2 hete csak az elsővel álmodok, szinte minden éjszaka.. és a legtöbbször mosolyog..
Miért álmodok vele ilyen gyakran? Mert igaz hogy néha gondolok rá, de akkor sem "normális" ha mindennap vele álmodok.
Köszi. :)
elengedés lesz, a háttérben...
nekem afféle búcsúnak tűnik, a tudat alattidtól. Az új szerelmed hasonlóan szeretheted, mint az elsőt, emiatt villanhat be az "emlék"...
menj le alfába, vagy csak hunyd le a szemed és köszönd meg neki (az elsőnek), hogy megismertette veled az érzést. Esélyes, hogy nem jelenik meg többet.
Kedves utolsó! A valóságban.. mondhatni voltak rá jelek, de nem egyértelműek..
És szintén a valóságban közöltem vele az érzéseimet.. amire nem reagált, tehát nem adott választ..
És nem mondott rá semmit! Az életkor is érdekelne ezekután.
Mert nem bizta, hogy nem érzett semmit, ha nem mondta nyiltan hogy ne hari de nem, vagy ne hari de épp egy szerelmi csalódáson vagyok túl, vagy ne hari de van egy masik remenytelen szerelmem, akit szeretek mar egy ideje.
Igy hogy nem adott valaszt nem tudni mi az igazsag. Életkort is írj légyszi. Ugy objektiv lesz!
Igen én vagyok a fiú. 23 éves vagyok, ő egy évvel fiatalabb.
2012-ben ismerkedtünk meg, és kb. 2015-ben mondtam el neki az érzéseimet. (Nem személyesen, hanem a közösségi oldalon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!