Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álomban a sárkány?

Mit jelent az álomban a sárkány?

Figyelt kérdés

hát nem kimondottan negatív szereplői voltak... eleinte régészet volt t-rex alfajt találunk. a folyamat lassan ment. Majd tábortűz a sivatagban. a homok ködösen lepte el az éjszakai tájat, s mikor felébredtünk (még az álomban) egy mocsaras lápos vidéken jártunk. mindenki ugyan azt álmodta, tojásból kikelve úszott a fény felé és csecsemő sírás...lehet a mocsárt is álmodtuk, mert innentől megváltozott a menet.

Még midig kutattuk a lényt, miként élhetett stb.

a mocsár tele volt 'lelettel' min egy elefánt temető...örültünk is a fejünknek csak nem tudtuk, hogy hol a fenébe vagyunk.

késöbb találtunk egy aréna szerűséget, koloszeum és színházi színpad keveréke lehetett... omladoztak a falak a mocsár szinte az egészet elnyelte, még 6-7 dór stílusú oszlop állhatott. ekkor morgásra, bőgésre lettünk figyelmesek... (nem tudom milyen hasonlítani, sok filmben és játékban hallani sárkányok és ős lények hangját, na hasonló volt de nem olyan, sokkal másabb).

2020. jan. 13. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok volt a Trónok Harca
2020. jan. 13. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem az hasonló viszont igen. Szülinapi ajándékhoz gyűjtöttem anyagot...mindegy elég hosszan rizsáznam. Na amit választottam arra se hasonlított 🙂 köszi a választ.
2020. jan. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!