Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Létezik olyan hogy ha valakine...

Létezik olyan hogy ha valakinek szinpatikus vagy, és gondol rád, de nem tud találkozni velem, ezért álomban találkozunk?

Figyelt kérdés
Amit én csinálok arra ő reagál egy Közösségi oldalon. Amit ő tesz közzé arra én reagálok, de sose tudom hogy ő pont mire készül, egyszerűen csak úgy kelek fel hogy vele álmodom. Aztán belépek a Közösségi oldalra, és már látom is hogy bejegyzést tett közzé. Ha én közzé teszek egy videót akkor, ő pár óra múlva közzétesz egy videót amiről nem tudhattam hogy megoszt valamit, sem azt hogy közzé lesz téve azt amit megoszt! Majdnem minden úgy van vele kapcsolatosan ahogy én érzem. Szinte minden rezdülését érzem,... Érzem hogy boldog, vagy ideges éppen. Mi ez? Mit jelenthet ez?
2020. jan. 7. 23:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért gondoljátok azt hogy ha az ember érez, esetleg különleges más mint a többi az már beteg vagy akkor az pszichopata! Még mindig itt tartunk? És akik látók, közvetítők, tudnak kommunikálni az elhunyt lelkekkel azok is pszichopaták! Atya úr isteneeen, ez rettenetes!

Azért köszönöm a Pszichopata írónak az üzit, utánna nézek mik a tünetek!

2020. jan. 8. 20:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Skorpió 87! Írtam neked privit! Légyszi írj, nagyon fontos!!! Köszönöm!
2020. jan. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!