Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomnaplóhoz kell a napi...

Álomnaplóhoz kell a napi szinten való vezetés?

Figyelt kérdés

Tudom furi kérdése, de máshogy nem tudtam. :D.

Amióta egyszer sikerült a tudatos álom, azóta vezetek naplót. De ugye nem minden nap emlékszek az álmokra, van amikor egy nap semmire nem emlékszem. Úgy akartam a naplót vezetni, hogy minden nap leírom ami eszembe jutott, de azzla nem számoltam, hogy van amikor nem álmodok semmit. Ez nem is baj, de ha sokat írok bele, és részletesen akkor szerintetek újra elfogom érni a tudatos álmodást? Mert amikor először sikerült utána kb egyből felébredtem. :( . És ebben az évben eldöntöttem, hogy több figyelmet szentelek az álmaimra. Ti vezettek álomnaplót? Milyen gyakran emlékeztek álmaitokra? Ha volt tudatos álmotok, miből jöttek rá, hogy az? 22l :D

2020. jan. 6. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

akkor csak ha van. :)

én nem, nem vezetek.

2020. jan. 7. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
En 5 ev uzan abbahagytam az alomnaplo irasat rajtam nem segitett
2020. jan. 7. 05:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy: nincsenek tudatos álmok. Az álom a tudattalanra utal, mindig, amit nem szabad és nem is lehet befolyásolni. Azért tudattalan. Az álomnapló csak akkor ér valamit, ha olyan mély lelki szintről jövő álmod van, ami nagyon hosszan megmarad, amire sokáig emlékszel és ami újra és újra előjön. Az jelent valamit, és arra kell a napló - ha értesz hozzá.
2020. jan. 7. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Hetente 3-4 tudatos almom van szoval hulyeségeket ne beszelj

A sajat tudatalattimmal meg azt csinalok amit akarok mi kozod hozza

2020. jan. 8. 00:58
 5/6 A kérdező kommentje:
nem a tudatos álomrol beszélek hanem sima alomrol, tudatos az csak egyszer volt... örülök hogx értesz az olvasáshoz-
2020. jan. 9. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd az alomnaplot meg a valosagteszeket... 6-7 ora alvas utan legyél ébren egy kicsit aztan ugy aludj vissza hogy az elméd éber maradjon, ez a legjobb modszer
2020. jan. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!