Sokszor álmodom azt, hogy a házunk teljesen átalakul. A szobák, az ablakok a terasz mérete formája elrendezése más lesz. Mit jelenthet?
Mindig is almodtam olyat, hogy a házunk máshogy néz ki. A környék, a város ugyanolyan, csak a mi házunk változott.
Kétszintes világosbarack színű sótétbarna tetős napelemes házunk van, de az álmomban néha a fal nagyon sötét barna, van padlástér, ami az én szobám, (valóságban nem). Sok részlet megmarad eredetinek, de nagyon más megváltozik. Az álmomban jobban érzem magam a házban, mint a valóságban. És jobban is tetszik külsőre. Meg még olyanis volt, hogy van egy harmadik emelet is, de az fából... meg olyan, hogy nincs garázs.
Mit jelent az ilyen álom?
Bocsi a hibákért, telefonról írok, épp most álmodtam egy ilyen álmot.
asztrális mása?
esetleg átrendeződés zajlik ilyenkor
láttátok a dark city című filmet? érdekes gondolatokat feszeget, abban is átrendeződik éjjelente a ház
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!