MIT jelent az álomban ha megcsonkítanak?
Éjszaka rémálmom volt. Olyannak tûnt mintha tényleg megtörtént volna egy előző életemben.
Tini korú lány osztályommal táboroztunk valahol. A nevelők elfogták a fele osztályt és mindkét karjukat levágták az alsó kar felétől. A többiekkel akik ezt láttuk, meg akartuk menteni azokat akik erről nem tudtak, mert foglalkozásokon vettek részt de ahogy szállingóztak visszafelé, összegyûltünk és tervet eszeltünk ki.
Persze lebuktunk, elfogtak belőlünk párat. Mivel én voltam a kitervelő ram nagyon haragudott az egyik felügyelő. De a nő mivel kedvelt, nekem a bal alsó karomat vágta csak le félbe. Nem éreztem fájdalmat, olyan éles volt az a macséta. Átvágta a csontomat is.
Csak a meleg vér csorgását éreztem. Mindenki másnak mindkettő karját levágták.
Nőnemű vagyok. Ha ez jelent valamit.
Zaklatottan ébredtem és nem akar múlni.
Tudja valaki esetleg megfejteni?
Ha majd mész táborozni vagy valami osztály programra figyeljetek, h olyat ne csináljatok, amit nem szabad.. tehát amit ha az osztályfőnök meglátna akkor nem jól sülne el..
Ennél konkrétabban te magad tudsz rájönni, illetve ha megkérdezed a Jóistent mit szeretne jelenteni..
Nekem volt már ilyen, imádkoztam, aztán a nap során beugrott valami, amivel kapcsolatosnak gondolom...
Sziasztok!
Nem igazán nézek horrort, mert nem szeretem de mostanság is csak az újabban kiadott mozifilmeket néztem.
Valóságban nem volt csak lányos osztályunk, nem voltam táborozni.
A bal kar csonkítása mit jelenthet? Vajon?
Elég buta dolog 40 évesen horrort álmodni szerintem amit úgy éltem meg mintha tényleg megtörtént volna. Egy teljes napon át emiatt zaklatott lelkiállapotban lenni.
A bal kar csonkítása, az agresszív nevelést jelképezi, ami csak a lányokat érinti.
Ez nálad egy lelki sérülés. Hogy a sérült karoddal nem tudsz tökéletesen ölelni. Vagyis a férfiak közeledését, udvarlását elfogadni nehéz számodra. Csak úgy tudod az érzelmeidet más felé kimutatni, ha nem látják, tehát félig-meddig ahogy le van vágva a karod. Vagy ha kimutatod az érzelmeidet, mindig kínoz a lelkiismeret vajon mit szólnak. Ez érzéketlenné, merevvé, esetleg magányossá tesz távozik belőled a meleg vér.
Van benned egy gátlás, ami zavar. De úgy teszel, mint ha nem lenne. Mert nem tudod a problémára a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!