Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyen létezik? Kezdek nagyon...

Ilyen létezik? Kezdek nagyon félni. Mi akar az lenni?

Figyelt kérdés
Tegnap este töltöttem a telefonomat, reggelre a töltőm az ágyam mellett volt. Létezik, hogy álmomban kivettem volna strekkerből, dugóból a töltőt? Nagyon furcsa ez. Nem emlékszem, hogy kivettem volna a töltőt a dugóból. Nagyon félek.
2019. nov. 28. 04:41
1 2 3
 21/26 ******?! ***** válasza:
75%
Lazíts! Túl sokat fészbukoztál és véletlenül átmeneti agykárosodást szenvedtél. Olyan ez mint az alkoholizmus, de hiszem, hogy idővel rendbe jössz, ha mégsem dobunk rád egy lájkot. Na, jobban érzed magad már?
2019. nov. 28. 18:46
 22/26 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó 😂😂😂 hatalmas 😁😁 "dobunk rád egy likeot"

Pfu én hányszor mászkáltam alvás közben. Kétszintes ház felső szintről lementem,a konyhában ébredtem reggel a földön feküdtem és ilyen csomozott szönyeggel takaróztam 😁

Máskor a kapuból hozott vissza anyu,mentem iskolába éjjel 2-kor 😂

Másik alkalommal a tortát kerestem a hűtőben még beszélt is velem anyu,hogy mit zörgök,mondtam neki,ennék a csokitortábol,de nem találom stb...

Nincs semmi gáz,ne ijedj meg ettől ☺

Pár hete reggel kerestem a telefonomat,meglett a hűtőben. Szerintem éjjel mentem hűtőt fosztani vagy nemtudom 😁 No mindegy is.

2019. nov. 29. 09:53
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

Majd egyik éjjel mész főzni, és felgyújtod magad.

Ja, hogy sose főztél még életedben?

Na, ennek van előnye is...

2019. nov. 29. 11:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy valaki más húzta ki? Ha nem egyedül élsz, bejöhetett valaki a szobádba és kihúzhatta.
2019. nov. 29. 19:48
 25/26 A kérdező kommentje:
Szüleimmel élek, de külön szobában alszom., kétlem hogy ők húzták volna ki a töltőt
2019. nov. 30. 04:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy IP kamera is jó lehet. Vagy olyat is lehet már appokkal csinálni, hogy a telefont használod IP kamerának. Rögzítsd magadat éjszaka alvás közben, a telefont pedig hagyd töltőn, így 8 óra felvétel alatt sem merül le.
2019. dec. 4. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!