Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelent?

Ez az álom mit jelent?

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátom inkabb pót apának tekintettem. Mindent neki meséltem mondtam neki volt hogy összeültünk iszogatni nagyon szerettem. Sajnos 2 éve meghalt nagyon rosszul viseltem főleg hogy elbucsuzni se tudtam tőle. Nagyon sokat gondoltam/gondolok rá. 2 év alatt most álmodtam vele először. Azt álmondtam hogy mentem a buszon és felszállt sokan voltak rajta így nem tudtam odamenni, de mosolyogtunk egymásra olyan élethű volt, ugye ahogy leszáltak az emberek odafértem hozza de mire odaértem ő eltünt :( hajnal óta ezen kattogok hogy mért pont most es ezt álmondtam. Szerintetek?
2019. nov. 20. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Már megadtad saját magadnak a választ!

Olvasd el amit írtál.

Nem tudtad feldolgozni, hogy nem tudtál elköszönni tőle, és a tudatalattid így próbálja feldolgozni.

2019. nov. 20. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:
De 2 év után jut a tudatalatimnak eszébe? Ezt nem értem, mert hogy ha már álmodtam volna vele eddig is vagy akkor mikor elvesztettem oké, de így nem értem, de lehet az a gond hogy most lesz az évfordulója hogy meghalt 2 éve s ezért történt
2019. nov. 20. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudtad feldolgozni, 2 év ide vagy oda, nem tudtál elköszönni tőle, de van, hogy utána sem tudja az ember feldolgozni, csak elrejti az ember a tudatalattijába, és nálad évfordulókor jött elő.
2019. nov. 20. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy egy barát hiányzik neked, aki pótolni tudná az ő szerepét. Túl sok mondanivaló gyűlt össze benned, amit azóta nincs kinek elmondanod. Úgyhogy itt szerintem nem az ő személye a lényeg, hanem hogy ha élne, mi mindent mondanál el neki. Ott lesz a lényeg.
2019. nov. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!