Mit jelenthetett ez az álom?
Figyelt kérdés
Az állam (a magyar állam) az ügyfélkapun keresztül mindenkinek küldetéseket osztott, nekem például azt, hogy öljek meg egy nap alatt 5 embert. Aki teljesíti a küldetést, 1 millió forintot kap. Már a kezemben is volt a pisztoly, és a hátam mögé tartottam a kezemet, hogy ne lássák, hogy mi van nálam. De elkezdtek ezek az emberek beszélni hozzám, és tök érdekes dolgokat mondtak. Sajnáltam volna megölni őket. Illetve elkezdtem azon is gondolkodni, hogy a törvény szerint büntetendő a gyilkosság, több ember esetén akár életfogytiglan is járhat érte.
Azon gondolkoztam, hogyha most ez "állami küldetés", akkor a bíróság eltekint attól, hogy ez egyben bűncselekmény is? Végül nem öltem meg senkit, és felébredtem.
2019. nov. 8. 11:55
1/4 anonim válasza:
Enyhén szorongásos álom, a való életesben is van (vagy volt valami) amit meg kellene tenned, de valami visszatart tőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha ismeretében vagyunk annak a ténynek is, hogy nem szoktam alapvetően lövöldözős játékokat játszani, de az adott álmot megelőző este 1 órán keresztül ilyet játszottam (nevezetesen: Free Fire, olyasmi, mint a PUBG), ugyanúgy valószínű, hogy szorongásos álom, és valamit nem tettem meg, amit meg kellene, vagy akkor nem érdemes semmit se belelátni, csak kicsit jobban beleéltem magam a játékba, mint kellett volna?
2019. nov. 8. 15:29
4/4 anonim válasza:
A társadalom azt várja tőled(állam-ügyfélkapu), hogy vedd el(öljek) az emberek kedvét(egy nap) attól, hogy eltérjenek az átlagtól(5). Ha sikerül(aki teljesíti), akkor értékes(forint) állampolgár vagy(1 millió). Már benned is volt a tettvágy(kezemben is volt a pisztoly) és titkos szándékkal(kezemet-ne lássák) belekezdtél. De elbizonytalanodtál(elkezdtek ezek az emberek beszélni hozzám), mert így színes, izgalmas a világ(tök érdekes dolgokat mondtak). Rájöttél, hogy ez ellenkezik az erkölcsi normáddal(Sajnáltam..törvény..járhat érte). Azon gondolkodtam, hogy bűn jó állampolgárnak lenni(..ez egyben bűncselekmény is). Így lemondtál a sikerről(Végül nem öltem meg senkit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!