Mit jelent a lángszóró és a börtön álomban? Mit jelent ez az egesz alom?
Azt almodtam, hogy volt valaki ismerősöm, akivel egymást kerülgetve próbáltunk a börtönbe bejutni, ahol ugyanis “biztonságot” jelent a másik elől.
Egyszer ő egyszer en kerultem be a bortonbe. Vegul en jutottam be, kulccsal a kezembe magamra csuktam a racsot. Igazabol a tacsok tavol alltak egymastol, kb.olyan mesebeli szint volt, hisz siman atjarkalhattunk volna rajta.
Az a valaki, akivel ezen hatcoltunk, mikor bezartam sikeresen magam nekem indult a lángszóróval. El akart égetni. Annyira halalfelelem igazaból nem jött ram. A borton kozepen pont volt egy ruhaanyagbol valo trambulin, ami segitsegevel az elso ugrasra felugorhattam a magas ablakba.
Az ablakbol kiugorhattam a szabadba. Ott volt egy baratnom, majd egy auto, amelynek az ajtajai nyitva alltak, igy valamit ott neztem.
Kozben egy taskat baratnom oda akart adni, de jött az exem biciklivel, aki odadobta a táskát nekem, köszönt, továbbált, és mondta, hogy szomorú miattam. ( vele tulajdonkeppen lassan már 4 eve, hogy szakitottunk..)
Ez egy több fázisképből álló enyhén szorongásos álom volt. Valaki, vagy valami, valamilyen élethelyzet elől menekülsz, ami nyomaszt és/vagy valamilyen múltbéli esemény hagyott benned még nyomot. A rács azért volt szellős mert a tudatalattid érezte hogy nem valós akadály annak ami üldöz.
Ha meg akarod fejteni az álomképedet akkor tedd fel magadnak a kérdést, mit jelképezett az aki üldözött, miért üldözött, miért kergetett, miért akart bántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!