Mit jelenthet ez a furcsa álom?
Tegnap kb. rögtön elalvás után álmodtam ezt. Volt valami előzménye, de az nem maradt meg. Ami miatt kiírtam a kérdést:
Éjszaka volt és egy medencében álltam. A parton egy néger férfi pisztollyal kilőtt egy egész tárat a medence felett repkedő fácánokra(?), amiből pár véres tetem bele is hullott a vízbe mellém. Én kiszálltam onnan teljesen nyugodtan, és hirtelen nagymamám házában találtam magam, bejött a néger pasi, a konyhába középre tett egy széket, leült rá és fejbe akarta lőni magát, de lehúzta a pisztoly csövét a szeme alá. Mondtam is magamban, tök nyugodtan, hogy nem biztos, hogy így sikerülni fog... Lőtt és nem terült el, hanem felállt és elindult felém. Ekkor már izgatott voltam és beszaladtam az egyik szobába, a félig nyitott ajtó mögül figyeltem, hogy jön-e, aztán hirtelen felébredtem.
Kerüld el a migránsokat, veszélyesek és ha beengeded őket akkor lövöldözni fognak és előbb ölik meg magukat minthogy dollgozzanak
Mi meg csak közlönnyössen nézzük és leszarjuk az egészet
Valóban szorongásos vagyok.
Sok minden van. Politika, hipochondria, meg általam még fel nem fedezett dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!