Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Macskává alakuló nő mit...

Macskává alakuló nő mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Soha nem emlékszem az álmaimra. De ma éjjel álmodtam valamit, amire emlékszem és úgy ébredtem fel, hogy levert a víz, ebben kérném a segítségeteket.

Álmomban a jelenlegi lakásomban laktam, csak sokkal több emeletes volt, mint a valóságban. Kinéztem az ablakon és láttam egy macskát ahogy lent ül az utcán és bámul rám felfele. Egy pillanat múlva már az én ablakpárkányomon volt, de nem engedtem be, mert féltettem a saját macskámat. Beugrott és lefogta a macskámat, nem bántotta, engem sem, inkább zavart vagy játékos volt, mint agresszív. Kitéptem a fogásából a saját macskámat, mire az ismeretlen szürke cirmos macska átalakult egy középkorú nővé, kicsit agresszív, tébolyodott külseje és tekintete volt. Megfogtam és kiraktam az ajtón a lépcsőházba, mire dübörögve felrohant a lépcsőkön. Az ajtó nem volt olyan biztonságos és stabil mint a valóságban, inkább egy vékony pozdorja laphoz tudnám hasonlítani. A nő visszarohant az ajtóm elé, bámult befele a kukucskálón és közben nyomta le a kilincset és befele az ajtót.

Itt ébredtem fel.

Ahogy fent írtam, szinte soha nem emlékszem sem rossz, sem jó álmomra, de ez részletesen megmaradt, így nagyon érdekel mi lehet a jelentése.

Megköszönöm annak, aki segít.

2019. szept. 4. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos nem tudom. A macska ravaszság.

Nekem úgy tűnik, hogy van/lesz egy barátnőd/feleséged (saját macskád)és jön egy másik nő, akit majd nem tudsz kidobni. A több emelet az lehet, hogy a pároddal már felépítettél egy életszakaszt, ezért gondolom, hogy a jövőre vonatkozik. Persze ezek csak az én gondolataim, nem alapigazságok. Az álmokat úgyis csak magunk tudjuk megfejteni, mert abban az élethelyzetben mi vagyunk, a máséba nem látunk bele. Legfeljebb valami szuper álomfejtő.

2019. szept. 4. 11:02
 2/4 aparalyza ***** válasza:
78%

Az álmok az elfojtott valós problémák megjelenítése.

Álmodban a tudatos részed nem úgyanúgy reagál a belső elfojtott problémákra. Bármilyen a múltadban előforduló kellemetlen, zavaró vagy kikerülhetetlen események felszínre törnek. Mivel ez számodra megoldhatatlanak tűnik az álmaidban "nekimész" és szépen körbejárod.

A problémád szinte bármi lehet, a félelmetes az benne, hogy tudod de nem akarod megoldani (mert pl. nincs anyagi háttered, nem értenék meg a hozzáállásodat, nem hagynád megváltoztatni az életviteledet, erkölcsileg szenvedsz egy számodra elfogadhatatlan történéstől, stb.).

A jó hír, hogy kezdesz megbarátkozni a gondolattal. De nem nagyon. Ezért álmodsz és emlékszel.

Keresd a hibát a rendszeresben

2019. szept. 4. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valaki vagy valami, amit/akit nem szivesen vennél az életedben, mégis megtalálja az utat hozzád...talán...Valami, amit pedig szeretnél kidobni az életedből, illetve odakint rekeszteni.Bár ugy tűnik, most gyengülni látszik a védelmi rendszered. Szóval egy ideig jobban figyelj oda.

Másik magyarázat, hogy talán szeretnél összeszedettebb, nyugodtabb lenni, ha úgy vesszük, hogy az a másik nő is lehettél akár te magad is, akkor lényednek azt az aspektusát igyekszel kivül tartani.

2019. szept. 4. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!