Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A volt párommal álmodtam, mit...

A volt párommal álmodtam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1 hónapja szakítottunk a párommal, eleinte eléggé megviselt a dolog, de kezdem túltenni magam az egészen, már nem gondolok rá, nem keressük egymást.

Tegnap azonban azt álmodtam, hogy dolgoztam amikor bejött valaki az irodába, csak annyit mondott, hogy sziasztok, kollégák visszaköszöntek nekik, nem tudták ki ő, de én egyből felismertem a hangját.

Olyan düh jött belém, a földet néztem, ökölbe szorítottam a kezem, és rá se tudtam nézni. Majd ő közeledett felém azt mondta: "Beszélni szeretnék veled"

Én csak annyit tudtam mondani a dühtől remegő hangon neki, hogy tűnjön el. Majd ő kisétált.

Következő kép, hogy kolléganőmmel műszak végén kijöttünk a kapun, és sétáltunk hazafelé, éppen jöttük lefelé a lépcsőn, mikor hirtelen elénk kanyarodott egy autó, az utat elzárva előttünk, kicsi hiányzott, hogy el ne üssön minket, megijedtünk mindketten.

Majd lehúzta az ablakot, az exem volt, azt mondta addig nem enged minket tovább, míg nem hallgatom meg őt, megbánta az egészet, és ki akar békülni velem.

Majd felkeltem. Én nem szeretnék tőle már semmit, és tudom ő sem tőlem, mégis felkavart kicsit ez az álom.

2019. szept. 3. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom friss meg ez a dolog,lehet hogy a szived melyen jol esne ha probalna ujra kozeledni nem? Bar igazabol en is almodtam mar az exemmel pedig 4 eve szakitottunk es jarasnak se nagyon mondanam ami koztunk volt,nem gondolok ra nem erdekel,van mas mindkettonknek azota. De megis megesett,akar ok nelkul is
2019. szept. 4. 00:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia ment a zöld kéz. :)

Egyébként nem voltunk együtt sokáig, de az tartalmas volt. Aztán kifordult magából, a munkájára hivatkozott, de sosem tudtam meg igazán mi baja lett, szakítottunk. Eleinte magam alatt voltam, sírtam, de mostmár nem jönnék vele össze újra, eléggé megbántott.

2019. szept. 4. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Vele, vagy róla? - ettől függ a válasz.

(Jöhet a piros kéz...)

2019. szept. 4. 08:16
 4/5 anonim válasza:
Szereted.. :-)
2019. szept. 4. 08:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem adok pirosat, inkább nem értékelem. A többi választ köszönöm :)
2019. szept. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!