Mit jelenthet ez az alom?
Szia Kérdezö!
Ha egymás után több szeretted halálával álmodsz, akkor ez arra akarja felhívni a figyelmed, hogy amikor ébren vagy akkor is sokat gondolsz arra, hogy valamelyik szeretett hozzád közel álló ember meghalhat. Úgy is mondhatnám, hogy rettegsz attól, hogy valaki meghal. Lehet az emlékeid között van nagyon rossz emlék azzal kapcsolatban, hogy valaki meghalt, akit nagyon szerettél. Valakivel sokat kellene beszélgetned az ilyen álmaidról és a mindenapi érzéseidröl a halállal kapcsolatban.
Nekem nagypapám azt tanította, hogy: "Amikor megszülettünk egyvalami volt biztos, hogy egyszer majd meghalunk." A halált el kellene fogadnunk az élet velejárójaként. És.mindenkinek úgy élni és viselkedni a többi emberrel, hogy emlékezzenek rá. Nekem nagypapám 15 éve ment el, nem tudik vele beszélni, viszont napjában többször is eszembe jut. Sokat idézek töle, sok hasznos dolgot tanított nekem.
Legyen szép a napod és szép álmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!