Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az alom?

Mit jelenthet ez az alom?

Figyelt kérdés
Tegnap elott azt almodtam hogy meghalt a testverem. Nagyon hosszu alom volt es sokat sirtam benne. Olyan mintha honapok teltek volna el mikozben almodtam es almomban is ezen gondolkoztam hogy bar alom lenne mert ez szornyu. Majd felkeltem es megnyugodtam de azert baromi rossz volt mert ennyire elethu almom meg nem is volt talan.. Majd tegnap ismet ilyet almkdtam ugyanilyen valosat csak most apqm halt meg. Aztan felkeltem ejjel kimentem a mosdoba es ujra lefekudtem. Reggelig isnet almodtam. Most a paromrol o is a halal szelen tancolt. Nem emlekszem meghalt e vegul de jtt is sokat sirtam es tudtam tobbe nem jon haza.. Aztan felkeltem es most nemtudom miert almodok ilyeneket. Azt tudom hogy elvileg ha valaki meghal almunkban az hosszu eletet jelenthet neki.. De ennyiszer ilyet almodni?.. Szerintetek?
2019. szept. 1. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ez az álomsorozat érzelmi változást jelent.
2019. szept. 1. 16:51
 2/3 Bánki Tomi ***** válasza:
100%

Szia Kérdezö!

Ha egymás után több szeretted halálával álmodsz, akkor ez arra akarja felhívni a figyelmed, hogy amikor ébren vagy akkor is sokat gondolsz arra, hogy valamelyik szeretett hozzád közel álló ember meghalhat. Úgy is mondhatnám, hogy rettegsz attól, hogy valaki meghal. Lehet az emlékeid között van nagyon rossz emlék azzal kapcsolatban, hogy valaki meghalt, akit nagyon szerettél. Valakivel sokat kellene beszélgetned az ilyen álmaidról és a mindenapi érzéseidröl a halállal kapcsolatban.

Nekem nagypapám azt tanította, hogy: "Amikor megszülettünk egyvalami volt biztos, hogy egyszer majd meghalunk." A halált el kellene fogadnunk az élet velejárójaként. És.mindenkinek úgy élni és viselkedni a többi emberrel, hogy emlékezzenek rá. Nekem nagypapám 15 éve ment el, nem tudik vele beszélni, viszont napjában többször is eszembe jut. Sokat idézek töle, sok hasznos dolgot tanított nekem.

Legyen szép a napod és szép álmokat!

2019. szept. 1. 23:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso nagyon kedves vagy, es oszinte reszvetem. Igazabol Nekem meg csak dedim halt meg harom eve ami termeszetesen nagyon roaaz volt de szerintem nem ez az oka.. Tisztaban vagyok vele hogy mindenkit utoler a vegzet, de igen azert attol felek hogy ido elott ☹️ de amugy nem szokta ilyesmikre gondolni tehat teljesen varatlanul erintettek ezek az almokm viszont szerencsere tegnap. Mar nem almodtam semmi halalosat 😀😀
2019. szept. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!