Álmomban almát adtam 2 osztálytársamnak, ez mit jelent?
Suliban voltunk, volt valami nagy öltöző, ahol át kellett öltözni. Hatalmas öltöző, leülök random helyre, és az egyik csaj odajön. Szívélyesen fogadtam, örültem neki, aztán még egy csaj odajött (őt nem bírtam soha). Pakolok ki a táskából, egy zacskóban 5 almát megláttak, és a kevésbé szimpatikus kért belőle. Mondtam, hogy itt van, de most már húzz pcsába, persze a másiknak is adtam egyet. A kevésbé szimpatikus még akart valamit mondani, de mondtam, hogy nem mondtam, szálljon le rólam most már.
Azután azon gondolkoztam, hogy a szimpatikusabb csajt megcsókolom, ha legközelebb idejön.
Egyébként egyikkel sem voltam jóban, de rosszban sem. Alig beszélgettem velük.
1.: Köszönöm a fáradtságodat, jól néz ki!
Azonban amikor az almák előkerültek, meglepődtem (nem tudtam, hogy vannak nálam), és rögtön az az érzésem támadt a kunyeráláskor, mint amikor anno suliban állandóan behúzták a kajámat.
Régóta nem járok már iskolába :D
Egyébként számomra mást jelent. Régen le se fostak, most viszont, hogy fejlődtem, érdekesebb vagyok, így már jönnek néha az emberek, és nekem ez kihasználásnak tűnik. Ha akkor nem voltam elég jó másoknak, akkor mások menjenek pcsába.
Másik rossz dolog, hogy nagyon nehezen mondok nemet, túlságosan jó indulatú vagyok, és ezzel sokan visszaélnek. Talán erre a jellemhibára akart rámutatni az álmom, nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!